1.1 C
Paşcani
luni, ianuarie 17, 2022

Pe unde e bine să nu te afli în minivacanța de Ziua Națională a României. Harta care îți arată că poluarea este peste limita normalului

Poluarea poate fi verificată printr-o hartă, în timp real

Echipa uRADMonitor cred în construirea a ceva care contează. Ceva care are un impact pozitiv asupra vieții multora. De aceea, ei au creat uRADMonitor, pentru că corpurile noastre sunt fragile și pentru că poluarea este dăunătoare atât pentru noi, cât și pentru mediu. Așa că au proiectat o rețea mondială de monitoare automate, ca sistem de primă linie de detectare și avertizare împotriva factorilor chimici și fizici nocivi din jurul nostru.

erul pe care îl respirăm are un impact direct asupra sănătății noastre. Calitatea mediului nostru are un impact direct asupra calității vieții noastre. Progresele noastre tehnologice îndrăznețe au avut un cost, iar modul nostru modern de viață a afectat lumea, mediul și sănătatea noastră.

Munca acestei echipe folosește tehnologia pentru a inversa daunele, a face oamenii mai conștienți și a combate poluarea. uRADMonitor înseamnă două lucruri: dispozitive echipate cu senzori pentru monitorizarea calității aerului în orașe, birouri și case și rețeaua globală formată din aceste dispositive, răspândite în peste 40 de țări, care generează date de mediu deschise, necenzurate, uniforme și comparabile. În acest mod, putem înțelege imaginea de ansamblu asupra poluării.

Avem indici de poluare mult peste țările din jur, iar harta României din punctul de vedere al poluării este deseori roșie. Iernile trecute, aerul era ires­pirabil și câte o săptămână întreagă.

Ca să îți dai seama, în timp real, care sunt cele mai afectate zone din România din cauza poluării, poți consulta harta chiar aici.

sursa playtech

DE LA ACELAȘI AUTOR

Cheesecake cu ciocolată: reţetă fără coacere

Potrivit antropologilor, primele prăjituri cu cremă de brânză proveneau...

Horoscop săptămânal 17-23 ianuarie 2022: Scorpionii au nevoie de un ritm de viață mai calm

Horoscopul săptămânal pentru 17-23 ianuarie 2022 îți spune dacă vei...

Minivacanţă de trei zile pentru angajații români, în această lună

Românii vor avea parte de o nouă minivacanţă de...