24.1 C
Paşcani
joi, august 11, 2022
Array

Pe 30 are loc Festivalul de Datini la Pașcani

Pe 30 are loc Festivalul de Datini la Pașcani

Pașcaniul va fi invadat de Capre, Urși, strigături și zurgălăi în ziua de 30 decembrie atunci când va avea loc o nouă ediție a Festivalului de Datini și Obiceiuri. Și-au anunțat prezența peste 20 de grupuri, ansabluri și formații din județul Iași și chiar din alte județe. Colacii și vinul fiert sunt la loc de cinste, iar spectatorii pot urmări parada și urăturile în centrul orașului.

O nouă ediție a Festivalului de Datini și Obiceiuri de Iarnă va avea loc în ziua de 30 decembrie, începând cu orele 9:30 din fața Casei de Cultură “Mihail Sadoveanu”. Imediat după ce se vor aduna și vor servi o cană cu vin fiert sau ceai alături de un colăcel va avea loc mult așteptata paradă. Ea se va desfășura pe strada Ștefan cel Mare până la Primărie.

De la orele 11:00 se va da start spectacolului cu cele mai frumoase datini și obiceiuri de iarnă, pe scena amplasată pe platoul din fața primăriei Pașcani, vis a vis de Școala „Iordache Cantacuzino”.

Menționăm că la final, participanții vor primi și câte un premiu în bani oferit din bugetul intituției organizatoare, Casa de Cultură Pașcani.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow