19.1 C
Paşcani
joi, august 18, 2022
Array

PDL Pascani, in moarte clinica. Ionita renunta la functii, un colonel in rezerva preia functia de presedinte al colegiului

- Advertisement -

Haos total la PDL Pascani. Dupa mai multe incercari de resuscitare a organizatiei, un consilier local si-a dat demisia din toate functiile politice. Tot pe ascuns a fost schimbat si responsabilul politic zonal.

Desi suntem in prag de alegeri europarlamentare si prezindentiale, la Pascani viata politica a ramas in hibernare. Mai mult decat atat unele organizatii nu isi mai gasesc linistea si chiar s-au destructurat dupa rezultatele slabe obtinute la alegerile locale din vara anului 2012. Spre exemplu in PDL Pascani conducerea partidului s-a schimbat de cateva ori in ultima perioada, pe ascuns. Dupa ce acum cateva saptamni de zile se vorbea ca a revenit in functia de presedinte, acum, consilierul local Ioan Ionita a renuntat la la toate functiile politice, ramanand un simplu membru. El a anuntat ca nu va pleca la un alt partid si ca a demisionat din motive personale.
,, Am avut un proiect politic de relansare a organizatiei dar care nu a fost pe placul unor colegi de partid. Am decis sa las locul celor mai tineri care cred ca pot face mai mult …” a spus pe newspascani.ro, Ioan Ionita.
De asemenea Iulian Dominte, cel care se ocupa de Colegiul electoral nr 5 Pascani a fost inlocuit cu un fost militar. Este vorba despre colonelul in rezerva Iftode Neculai de la ISU Iasi. Presedintele organizatiei, Nita Dermide spune ca acesta schimbare a fost necesara deaorece tanarul democrat liberal nu s-a mai implicat in activitatea politica.

Orizont.info

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow