1.3 C
Paşcani
marți, decembrie 6, 2022
Array

PDL Pascani: Alegeri interne pentru stabilirea candidaturii la presedentia Romaniei – VIDEO

Pedelistii din zona de N-E a tarii sunt asteptati astazi la urne pentru al desemna pe viitorul candidat al partidului pentru presedentia Romaniei. Vorbim asadar de alegeri interne care urmeaza sa aiba loc si in celelalte regiuni ale tarii. La Pascani votarea a inceput la ora 09.00, pentru buna desfasurare fiind amenajate cabine de vot si chiar o urna metalica, in sediul organizatiei locale a PDL. Sectiile de votare vor fi inchise la ora 17.00 dupa care urmeaza centralizarea voturilor, la urne fiind asteptati 176 de membri de partid cu cotizatiile platite la zi,din zona Pascani.
alegeri PDL Pascani
Pe buletinele de vot au fost inscrise 3 nume: Cătălin Predoiu fostul ministru al Justitiei, Gheorghe Falcă, primarul municipiului Arad şi Simona Creţu, consilier local in legislativul municipiului Bucuresti. Surprinzator, alegerile de la Pascani au fost supravegheate de europarlamentarul PDL, Marian Jean Marinescu, vicepresedinte al PPE. ( FOTO)
El a spus ca acest exercitiu democratic are ca scop identificarea celui mai bun candidat pentru viitoarele alegeri prezindentiale care sa conteze intr-o masura importanta in scrutinul prezidential de anul viitor.

Orizont.info

 

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow