More

  PDL Pascani, in zodia oportunistilor. Greii partidului fug de responsabilitate

  Array

  Organizatia PDL Pascani se dezintegreaza, pe zi ce trece, dupa rezutatele nesatisfacatoare obtinute la alegerile locale. Aseara, presedintele organizatiei judetene Gabriel Surdu a poposit, din nou, la Pascani intro noua incercare de a impune o conducere mai potenta si mai interesata de reconstructia organziatiei PDL Pascani. Dupa zeci de minute de discutii si acuzatii reciproce s-a luat decizia ca Nita Dermide, cel care a candidat la alegerile generale pentru Senatul Romaniei, sa ramana in functia de presedinte interimar pana la organizarea de noi alegeri interne.
  Mai mult tanarul Iulian Dominte a fost numit in functia de presedinte interimar al colegiului PDL Pascani iar in functia de prim- vicepresedinte, Mihaela Vasile.

  Au existat propuneri si mai valoaroase insa cei in cauza au refuzat sa preia povara conducerii unei organizatii dificile, unde orgoliile sunt cu mult mai mari decat potentialul si resursele disponibile. Mai mult, unul dintre membrii organizatiei prezent la sedinta, si-a spionat colegii inregistradu-i pe ascuns. Discutia de aseara a ajuns a doua zi in presa, ceea ce a inflamat si mai mult spiritele din interiorul partidului.
  Orizont.info

  Ce părere ai?

  Related Articles

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet