29.6 C
Paşcani
vineri, iunie 25, 2021
29.6 C
Paşcani
vineri, iunie 25, 2021
Array

Pavelele din Parcul Peștișorul aruncate în lac

elefant.ro
creditfix.ro
vivacredit.ro
credius.ro
elefant.ro
horacredit.ro/
answear.ro
creditprime.ro
fashiondays.ro

Ultimele știri

DSC03710

Continuă vandalizarea Parcului Peştişorul din Paşcani după ce tocmai a fost reabilitat din fonduri europene. Cei care au trecut astăzi pe trotuarul de lângă lac au văzut că lipsesc mai multe pavele. Ele au fost aruncate în apă cel mai probabil de tinerii teribilişti care se ocupă de distrugerea mobilierului urban.
Nimeni nu ştie când s-a întâmplat şi cine este vinovat. Poliţia Locală a refuzat să comenteze acest caz dar a spus că îi caută pe cei care au aruncat în apă pavelele pentru ai trage la răspundere. Reprezentanţii Primăriei fac apel la păşcăneni să păstreze investiţiile făcute anul trecut în zonele modernizate iar dacă sunt martori la astfel de cazuri să înștiințeze Poliţia. Stricăciunile urmează să fie remediate în perioada imediat următoare.

Anul trecut imediat după inaugurare, au fost distruse câteva bănci şi coşuri de gunoi. Pentru modernizarea Parcului Peştişorul administraţia locală a cheltuit aproape două milioane de lei din fonduri europene.

Ce părere ai?

Meteo

Paşcani
câțiva nori
29.6 ° C
31.5 °
24.1 °
68 %
1.8kmh
19 %
vin
30 °
sâm
28 °
Dum
25 °
lun
26 °
mar
28 °

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

Politica si cadourile pentru copii

Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

Administratie si politica, fara suflet

PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

PULSUL ZILEI