15.8 C
Paşcani
marți, septembrie 27, 2022
Array

Paul Apostol, noul secretar al Primariei Pascani

- Advertisement -

Administratia locala din Pascani are un nou secretar. Este vor despre noul jurist Paul Apostol, fostul consilier al primarului Dumitru Pantazi. Incepand de astazi, el a preluat atrbutiile de secretar, pe o perioada de cel mult 60 de zile, in locul lui Mircea Zuzan care a plecat in concediu medical. Anuntul a fost facut chiar la inceputul sedintei Consiliului Local.
Fostul secretar a preferat sa plece in concediu medical pentru a nu fi suspendat din functie. Astfel dispozitia emisa de primar, acum catva zile, nu isi va produce efectul. Situatia a fost premeditata deoarece suspendarea a fost programata de la 1 august, nu de la data semnarii. Mai mult actul administrativ a fost atacat in instanta, pe motiv de nelegalitate.

Menţionăm că pe 25 iunie procurorii DNA au finalizat rechizitoriul şi au trimis în judecată 32 de persoane în dosarul Agrocomplex. Alături de fostul primar, Neculai Răţoi şi foştii consilieri locali din mandatul 2004-2008 este şi secretarul Mircea Zuzan care va fi judecat pentru abuz în serviciu cu consecinţe deosebit de grave, în formă continuată, participaţie improprie la abuz în serviciu cu consecinţe deosebit de grave și instigare la fals intelectual. Mai exact el l-ar fi minţit pe fostul primar Neculai Răţoi şi nu a trimis actele către Finanţele Locale pentru repunerea în plata a datoriei societăţii Agrocomplex

 

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

ELEVII PASCANENI, PUSI PE DRUMURI PENTRU ABONAMENTELE GRATUITE

  Nemultumiri in randul elevilor si parintilor din Pascani in...

Testări gratuite pentru prevenirea cancerului de col uterin, la Stolniceni Prăjescu

Caravana Institutului Regional de Oncologie din Iași pentru testări...

Mai mulți bani pentru noaptea de Revelion, la Pașcani

Primăria Municipiului Pașcani vrea să cheltuie 134.000 de lei...
Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow