16.2 C
Paşcani
luni, iunie 27, 2022
Array

Patrula eco de la „I. Cantacuzino”- Un pas mic pentru salvarea planetei

Copiii vor un mediu mai curat. Asta o dovedeşte şi cea mai recentă acţiune de colectare a deşeurilor din partea unei şcoli din Paşcani. 25 de agenţi ai patrulei eco şi-au luat în serios denumirea şi au convins zeci de alţi colegi să recicleze şi să aducă la şcoală aparatură electrocasnică, becuri sau bateri pentru a fi colectate şi duse acolo unde le este locul. Acţiunea s-a încheiat cu succes.

O activitate de colectare şi recilcare a deşeurilor a avut loc în această dimineaţă la Şcoala Gimnazială „Iordache Cantacuzino” din Paşcani, acolo unde zeci de elevi şi profesori au adus obiecte stricate şi nefolositoare. Acestea au fost strânse şi vor fi preluate de reprezentanţi Ascociatiei RoRec.

Elevii, conştiincioşi au venit chiar şi cu becuri sau baterii pentru a bifa această acţiune şi mai ales să constientizeze importanța ei, cea de un mediu mai curat.

Misiunea RoRec este de a contribui activ la conservarea, protecţia şi îmbunătăţirea calităţii mediului înconjurător şi a sănătăţii umane, pentru utilizarea raţională a resurselor naturale, prin asigurarea de servicii complete de gestionare a deşeurilor de echipamente electrice şi electronice şi implicit prin reintroducerea lor că materii prime „secundare” în circuitul economic.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow