1.3 C
Paşcani
luni, decembrie 5, 2022
Array

Patru pascaneni au lesinat din cauza caniculei

Patru cetateni au necesitat ingrijiri medicale dupa ce au lesinat pe strada datorita caniculei de afara. Printre pacientii care au necesitat sprijin medical se numara persoane cu varste cuprinse intre 35 si 53 ani. „Doua femei, prima in varsta de 40 ani iar a doua de 53 ani, si doi barbati, de 35 respectiv 40 ani, au necesitat ingrijiri medicale dupa ce au lesinat pe strazi datorita caldurii de afara.
Nu este pentru prima data cand avem astfel de cazuri dar este pentru prima data cand avem patru cazuri in doar cateva ore. Practic, cea mai critica perioada din zi de care cetatenii ar trebui sa se fereasca este intervalul orar 11 – 15. Toti cei patru si-au revenit dupa sprijinul medical acordat”, au precizat medicii din cadrul Compartimentului de Primiri Urgente a Spitalului Municipal de Urgenta Pascani. Specialistii medicali recomanda persoanelor în vârsta si familiilor cu copii mici sa evite deplasarile prin soare la orele amiezii.
Copiii mici trebuie feriti de expunerea la soare la orele amiezii. Atât temperatura din camera, cât si alimentatia trebuie reglate în functie de conditiile meteo. De asemenea, persoanele cu suferinte cronice cardiace, renale, neurologice sau cu diabet trebuie sa respecte indicatiile medicilor.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow