More

  Patru oameni de afaceri pascaneni premiati in cadrul Galei Campioni in Business

  Array

  Azi, 1 noiembrie 2012, ora 9,00, la Hotel Traian, sala Eminescu din Iasi a avut loc  evenimentul intitulat “Campioni in Business 2012″. In cadrul acestei Gale, au fost premiati si 4 oameni de afaceri pascaneni si anumei: Neculai Apostol, Fondator Kosarom, Mihai Miron, Presedinte Ropharma, Doine Cepalis, Director Te-Rox Prod si Sandu, directorul Proinvest.

  Acest eveniment de prestigiu, care are are ca target descoperirea si premierea antreprenorilor de success care nu au stat in lumina reflectoarelor.

  Evenimentul a debutat o idee mai tarziu decat a fost programat, astfel in jurul orei 10.30 a tinut un cuvant de introducere Sorin Pislaru, Redactorul Sef al Ziarului Financiarul, dupa care acelasi jurnalist a tinut o conferinta alaturi de Cristian Nacu, Partener Enterprise Investors, Vlad Vitcu, Director Corporate Iasi, BCR si Ion Simion, lider servicii de consultanta fiscala pentru antreprenori al PWC Romania.

  A urmat pe scena Fondatorul si Presedintele Triple Helix, Irina Anghel-Enescu, care a avut ca invitati la discutii antreprenorii, Gabriel Mardarasevici, Director General al Radix Communications, Marius Stefan, Director General Autonom Rent a Car, Mihai Miron, Director Ropharma, Neculai Apostol, Fondator Kosarom si Dorel Boris Simiz, Director General Pandora.

  La final au fost premiati cu diplome si trofee cei mai buni afaceristi pet imp de criza printre care s-au numarat si cei patru oameni de afaceri sus mentionati.

  Partenerii evenimentului au fost: Enterprise Investors, BCR, PWC, alaturi de Triple Helix, partener media iar organizator Ziarul Financiar,  .Totul a pornit in data de 10 octombrie, printr-o conferinta de presa la Bucuresti, dupa care in data de 18 octombrie a avut premierea la Cluj a “campionilor” din zona Transilvania si Banat.

   

   

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Începe vaccinarea personalului din învățământ. La Pașcani nu este nici un centru special pentru cadrele didactice

  De joi, 25 februarie a.c.m, incepe vaccinarea personalului din invatamant din judetul Iasi. Programarea se va realiza prin intermediul unităților de învățământ. Solicitările personalului...

  Primăria Pașcani anunță începerea campaniei de curătenie de primăvară în oraș

  Mai sunt cateva zile pana la prima luna de primavara, iar Primaria municipiului Pascani a anuntat ca va incepe campania de curatenie in oras....

  Cum puteți trimite sesizări la Primăria Pașcani

  Primaria Pascani a trimis un comunicat de presa despre modalitatile prin care cetatenii pot trimite sesizari catre administratia locala. Oamenii au mai multe variante,...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Înapoi
  Discuta pe Facebook
  Discuta pe Whatsapp