More

  Patru oameni de afaceri pascaneni premiati in cadrul Galei Campioni in Business

  Array

  Azi, 1 noiembrie 2012, ora 9,00, la Hotel Traian, sala Eminescu din Iasi a avut loc  evenimentul intitulat “Campioni in Business 2012″. In cadrul acestei Gale, au fost premiati si 4 oameni de afaceri pascaneni si anumei: Neculai Apostol, Fondator Kosarom, Mihai Miron, Presedinte Ropharma, Doine Cepalis, Director Te-Rox Prod si Sandu, directorul Proinvest.

  Acest eveniment de prestigiu, care are are ca target descoperirea si premierea antreprenorilor de success care nu au stat in lumina reflectoarelor.

  Evenimentul a debutat o idee mai tarziu decat a fost programat, astfel in jurul orei 10.30 a tinut un cuvant de introducere Sorin Pislaru, Redactorul Sef al Ziarului Financiarul, dupa care acelasi jurnalist a tinut o conferinta alaturi de Cristian Nacu, Partener Enterprise Investors, Vlad Vitcu, Director Corporate Iasi, BCR si Ion Simion, lider servicii de consultanta fiscala pentru antreprenori al PWC Romania.

  A urmat pe scena Fondatorul si Presedintele Triple Helix, Irina Anghel-Enescu, care a avut ca invitati la discutii antreprenorii, Gabriel Mardarasevici, Director General al Radix Communications, Marius Stefan, Director General Autonom Rent a Car, Mihai Miron, Director Ropharma, Neculai Apostol, Fondator Kosarom si Dorel Boris Simiz, Director General Pandora.

  La final au fost premiati cu diplome si trofee cei mai buni afaceristi pet imp de criza printre care s-au numarat si cei patru oameni de afaceri sus mentionati.

  Partenerii evenimentului au fost: Enterprise Investors, BCR, PWC, alaturi de Triple Helix, partener media iar organizator Ziarul Financiar,  .Totul a pornit in data de 10 octombrie, printr-o conferinta de presa la Bucuresti, dupa care in data de 18 octombrie a avut premierea la Cluj a “campionilor” din zona Transilvania si Banat.

   

   

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Cuplurile de aur din Moțca vor fi premiate de administratia locală

  Desi traim vremuri grele, cu o pandemie care ne-a schimbat vietile, administratia locala din comuna Motca nu a uitat de cuplurile de aur din...

  Platforme pentru colectarea gunoiului,  fara proiect si autorizatie

  Administratia locala din Pascani a finalizat lucrarile de amenajare a doua platforme pentru colectarea selectiva a gunoiului menajer, in cadrul unui program pilot anuntat...

  Cum vor circula autobuzele de Ziua Nationala

  Operatorul pascanean de transport public local  a anuntat modificari in programul curselor pentru zilele de 30 Noiembrie si 1 decembrie a.c.. Chiar daca sunt...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI