24.1 C
Paşcani
marți, august 3, 2021
24.1 C
Paşcani
marți, august 3, 2021

Patru mii de metri de marcaje rutiere. Semafoarele intră în probe

Au început lucrările de refacere a marcajelor rutiere din Paşcani. De acesta dată suprafaţa va fi mai mare cu aproape 1000 de metri pătraţi (în total cca 4000 m) pentru marcajele din apropierea noilor intersecţii semaforizate. Contractul de execuţie, în valoare de 67.000 lei fără TVA, a fost câştigat de de societatea Proliniarout SRL din Reghin.
„Lucrările trebuie finalizate în 10 zile. În zonele centrale marcajele vor fif acute pe timp de noapte, pentru a nu bloca traficul rutier” au precizat reprezentanţii Primăriei Paşcani.
De asemenea au fost finalizate lucrările de semaforizare ale intersecţiilor de la Spitalul de Urgenţă Paşcani, clădirea Constructorul şi din zona Gării.
„Pentru început ele vor fi pe culoarea galben intermitent, pentru probe, iar apoi vor fi complet funcţionale..” au mai spus reprezentanţii administratiei locale.

Ce părere ai?

Meteo

Paşcani
cer acoperit de nori
24.1 ° C
26.2 °
22.2 °
74 %
2kmh
93 %
mar
22 °
mie
28 °
joi
33 °
vin
28 °
sâm
24 °

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

Politica si cadourile pentru copii

Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

Administratie si politica, fara suflet

PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

PULSUL ZILEI