More

  Patru blocuri noi ANL la Hârlău. Primăria a predat amplasamentul

  Vești bune pentru cetățenii din orașul Hârlău. În cursul zilei de joi, 23 ianuarie a.c. Primăria a predat amplasamentul pentru construirea a 48 de apartamente ANL.

  Cele patru blocuri p+3 urmează să fie construite din fondurile Agenției Naționale de Locuințe. Cererea de finanțare , depusă în anul 2018 a fost aprobată iar până acum au fost derulate licitațiile necesare și a fost făcută proiectarea. Noile blocuri vor fi amplasate în cartierul ANL din localitate acolo unde mai sunt încă 84 de apartamente de acest tip.

  Firma câștigătoare care va realiza construcțiile este din Vaslui. Lucrările trebuie să fie finalizate în maxim 20 de luni de zile.

  Primarul orașului Hârlău, Radu Curcă, spune că locuințele ANL vor fi repartizate tinerilor cu vârstă sub 35 de ani, în baza unor anchete sociale. Până acum au fost primite deja la sediul Primăriei sute de cereri.

  Menționăm că edilul orașului a solicitat de la ANL fonduri și pt construirea unui bloc de locuințe de serviciu pentru profesori și medici. Cererea este în curs de analiză.

  Materialul video îl puteți urmări în cadrul Stirilor INFOBIT.

   

  Ce părere ai?

  loading...

  Related Articles

  Alice Narcisa Chiriac, șefa de promoție a Colegiului Tehnic „Unirea”. Discurs la final de liceu

  S-a mai scris o pagină în istoria Colegiului Tehnic CF "Unirea" din Pașcani. Cu emoții și regret în același timp, absolvenții claselor a XII-a...

  Elena Grosu, eleva de nota zece a Liceului Teoretic “Miron Costin”

  Și promoția 2020 a Liceului Teoretic “Miron Costin”  și-a luat rămas bun de la anii de liceu. Munca, perseverența și seriozitatea cu care au...

  Alexandra Paula Tudorache – șefa de promoție de la Colegiul Național „M. Sadoveanu”

  Șirul elevilor cu aptitudini şi performanţe excepționale din cadrul liceelor din municipiul Pașcani continuă.  La Colegiul Național “Mihail Sadoveanu”  a fost desemnată șefa promoției 2020....

  Opinii