1 C
Paşcani
marți, ianuarie 18, 2022

Patru blocuri noi ANL la Hârlău. Primăria a predat amplasamentul

Vești bune pentru cetățenii din orașul Hârlău. În cursul zilei de joi, 23 ianuarie a.c. Primăria a predat amplasamentul pentru construirea a 48 de apartamente ANL.

Cele patru blocuri p+3 urmează să fie construite din fondurile Agenției Naționale de Locuințe. Cererea de finanțare , depusă în anul 2018 a fost aprobată iar până acum au fost derulate licitațiile necesare și a fost făcută proiectarea. Noile blocuri vor fi amplasate în cartierul ANL din localitate acolo unde mai sunt încă 84 de apartamente de acest tip.

Firma câștigătoare care va realiza construcțiile este din Vaslui. Lucrările trebuie să fie finalizate în maxim 20 de luni de zile.

Primarul orașului Hârlău, Radu Curcă, spune că locuințele ANL vor fi repartizate tinerilor cu vârstă sub 35 de ani, în baza unor anchete sociale. Până acum au fost primite deja la sediul Primăriei sute de cereri.

Menționăm că edilul orașului a solicitat de la ANL fonduri și pt construirea unui bloc de locuințe de serviciu pentru profesori și medici. Cererea este în curs de analiză.

Materialul video îl puteți urmări în cadrul Stirilor INFOBIT.

 

DE LA ACELAȘI AUTOR

CSM Pascani cauta jucatori. Au fost reluate antrenamentele

Echipa locala de fotbal CSM Pascani a reluat antrenamentele,...

CSM Pascani, mai multi bani, performante la fel de slabe

Clubul Sportiv Municipal Pascani are nevoie de mai multi...

Nedelcu: PSD Pascani nu are nevoie de Cristian Ratoi. Sa ramana in alianta care a majorat taxele si impozitele cu peste 40%!

Social democratii pascaneni neaga ca si-ar fi propus schimbarea...