9.6 C
Paşcani
luni, octombrie 2, 2023

Patru ani de neputinţă! (P)

Fix acum 4 ani, pe 7 noiembrie 2018, a trecut de votul Camerei Deputaţilor, legea privind construirea Autostrăzii Unirii, Iaşi – Tg. Mureş. 261 de deputaţi, PNL, PSD, UDMR, toţi cei care astăzi deţin puterea, au votat proiectul de lege pe care l-am iniţiat, anunţându-şi susţinerea necondiţionată pentru acest proiect, în frunte cu Preşedintele Klaus Iohannis, care a şi făcut o mare ceremonie la promulgarea ei.
De atunci până acum, niciunul dintre partidele menţionate mai sus nu a dat dovadă de bună credinţă faţă de ieşeni. 4 ani au trecut, timp în care au tras de timp, au invocat toate argumentele posibile şi imposibile şi au făcut orice altceva în afară de a munci pentru concretizarea acestui proiect. Cel mai deranjant dintre toate, pentru mine, ca iniţiator, este faptul că nu au găsit finanţare integrală. Nu au încercat, după atâta amar de vreme şi promisiuni, să construiască această autostradă de care 3 milioane de români au nevoie ca de aer. La fel de deranjant este faptul că, într-un mod hilar, nu se ştie ce secretar de stat din MT răspunde de acest mega-proiect. Absolut revoltator, mai ales în condiţiile în care avem peste un an de întârzieri în recepţionarea studiilor de fezabilitate.
Vrem echitate şi vrem ce merităm, ce este al nostru şi ce ne trebuie ca să ne dezvoltăm!
Vrem Autostrada A8!
După atâţia ani de zile avem dreptul la Autostrada A8! Nu mai tergiversaţi, nu mai căutaţi cai verzi pe pereţi şi contra argumente puerile.
Arătaţi că vă meritaţi funcţiile şi votul pe care l-aţi cerut de la ieșeni.
Petru Movila- președinte PMP Iași

Alte articole

Pantazi: La mulți ani sănătoși și frumoși seniorilor pașcaneni!

1 Octombrie - Ziua Internațională a persoanelor vârstnice. Cu...

Movila, despre cel dificil traseu montan construit vreodată în România (P)

Cel mai dificil traseu montan construit vreodată în România,...

,,Marota” PSD 𝐏𝐚𝐬̦𝐜𝐚𝐧i! (P)

  Singurele metode de promovare a PSD Pașcani sunt minciuna...