More

  Patronul REMAR Paşcani negociază preluarea uneia din cele mai mari echipe de fotbal ale României

  Array

  Gheorghe Copos și-a manifestat de mai multe ori în ultimii ani intenția de a vinde Rapidul, iar intrarea în insolvență a clubului de lângă Podul Grant pare să aducă și un nou acționariat în Giulești.

  Potrivit enational.ro, patronul feroviarilor negociază deja intens o tranzacție în urma căreia va renunța la echipa antrenată de Marian Rada. Potențialul cumpărător ar fi Gruia Stoica, un om de afaceri cu o avere evaluată la aproximativ 450 de milioane de euro. Principalul ocupație a acestuia este legată de Grampet, continuatorul Grupului Feroviar Român, care reprezintă cel mai mare grup feroviar din sud-estul Europei, cu o cifră de afaceri de 325 de milioane de euro anual. Zona de operațiuni a acestuia presupune activități în România, Ungaria, Bulgaria, Serbia, Muntenegru, Ucraina, Moldova, Austria și Germania.

  Născut și crescut în comuna Toflea (jud. Galați), Gruia Stoica este de formație inginer, absolvind Facultatea de Metalurgie din Galați. Interesant este că Gruia Stoica provine dintr-o familie modestă. Acesta s-a născut și a locuit la Toflea, în județul Galați.

  Sursa TopIasi

  Ce părere ai?

  Related Articles

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet