26.1 C
Paşcani
marți, iunie 22, 2021
26.1 C
Paşcani
marți, iunie 22, 2021
Array

Patronul Remar , condamnat definitiv la 2 ani şi 6 luni de închisoare cu suspendare

oferta.oceancredit.ro

Ultimele știri

Patronul Remar, Gruia Stoica a fost condamnat definitiv de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie la 2 ani şi 6 luni de închisoare cu suspendare.

Iniţial acesta a fost condamnat la 4 ani de închisoare cu executare pentru trucarea unei licitaţii publice organizată de Complexul Energetic Oltenia. Gruia Stoica a fost acuzat de procurorii DNA pe 22 ianuarie 2014 că i-a dat avocatului sau Doru Boştină 3 milioane de euro pentru a afla preţul oferit de CFR Marfă în vederea obţinerii unui contract în valoare de peste 100 milioane euro fără TVA.
Câştigătorul licitaţiei trebuia să presteze servicii de transport pe o perioada de 3 ani începând cu 1 aprilie 2014. Scopul afaceristului era ca Grup Feroviar, societate pe care o reprezenta să depună o ofertă cu un preţ apropiat de cel propus de CFR Marfă astfel încât profitul înregistrat să fie maximizat.
Reamintin că Gruia Stoica a cumpărat în anul 2004 Remar Paşcani. La sfârşitul anului 2012 societatea şi-a schimbat numele în Electroputere VFU după ce patronul a cumpărat divizia de producţie locomotive de la Electroputere Craiova.

Ce părere ai?

Meteo

Paşcani
câțiva nori
26.1 ° C
28 °
23.2 °
69 %
1.8kmh
20 %
mar
28 °
mie
28 °
joi
30 °
vin
30 °
sâm
27 °

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

Politica si cadourile pentru copii

Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

Administratie si politica, fara suflet

PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

PULSUL ZILEI