3.5 C
Paşcani
marți, noiembrie 29, 2022

Circulați cu atenție pe trotuare mai ales dimineata. La Pașcani căile de acces arata ca un patioar pe motiv ca nu sunt întreținute la timp. Pe rețele de socializare au apărute deja mesaje de nemulțumire și înregistrări video din care reiese ca se circula cu dificultate.

De asemenea un părinte a reclamat faptul ca un copil a căzut pe trotuar și s-a lovit la un genunchi din cauza poleiului.

Pentru pasionații de patinaj: acum e momentul vostru! Administrația v-a făcut o surpriză. Toate trotuarele sunt practicabile pentru sportul vostru.  Copilul mi-a ajuns la grădi lovit la un genunchi după o căzătură” se arata într-un mesaj.

Directorul societății CLP ECOSERV SRL, cea care are delegat serviciul de deszăpezire spune ca trotuarele ar trebui întreținute preventiv cu soluție salina sau material antiderapant pentru topirea gheții care se formează pe timpul nopții atunci când temperaturile sunt scăzute dar nu poate interveni decât după precipitații, conform cerințelor Primăriei. De cealaltă parte viceprimarul Cristian Rățoi susține ca societatea are obligația de a lua toate măsurile necesare pentru întreținerea cailor de acces iar atunci când o face trebuie sa îl anunțe pentru a putea monitoriza calitatea serviciilor prestate.

Menționăm ca de câteva saptamâni de zile reprezentanții Primăriei și cei ai societății locale de salubritate se acuza reciproc din cauza unor probleme cu serviciile de deszăpezire, maturatul stradal și transportul public local.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow