11.6 C
Paşcani
miercuri, octombrie 27, 2021

Patinoar pe trotuarele din Pașcani

Circulați cu atenție pe trotuare mai ales dimineata. La Pașcani căile de acces arata ca un patioar pe motiv ca nu sunt întreținute la timp. Pe rețele de socializare au apărute deja mesaje de nemulțumire și înregistrări video din care reiese ca se circula cu dificultate.

De asemenea un părinte a reclamat faptul ca un copil a căzut pe trotuar și s-a lovit la un genunchi din cauza poleiului.

Pentru pasionații de patinaj: acum e momentul vostru! Administrația v-a făcut o surpriză. Toate trotuarele sunt practicabile pentru sportul vostru.  Copilul mi-a ajuns la grădi lovit la un genunchi după o căzătură” se arata într-un mesaj.

Directorul societății CLP ECOSERV SRL, cea care are delegat serviciul de deszăpezire spune ca trotuarele ar trebui întreținute preventiv cu soluție salina sau material antiderapant pentru topirea gheții care se formează pe timpul nopții atunci când temperaturile sunt scăzute dar nu poate interveni decât după precipitații, conform cerințelor Primăriei. De cealaltă parte viceprimarul Cristian Rățoi susține ca societatea are obligația de a lua toate măsurile necesare pentru întreținerea cailor de acces iar atunci când o face trebuie sa îl anunțe pentru a putea monitoriza calitatea serviciilor prestate.

Menționăm ca de câteva saptamâni de zile reprezentanții Primăriei și cei ai societății locale de salubritate se acuza reciproc din cauza unor probleme cu serviciile de deszăpezire, maturatul stradal și transportul public local.

DE LA ACELAȘI AUTOR

Primarul si consilierii PNL-Pro Romania, reclamati la DNA pentru abuz in serviciu

Primarul municipiului Pascani si consilierii locali din PNL si Pro Romania au fost reclamati la DNA si...

Sedinta pentru rectificari bugetare si modernizarea  unor strazi

Legislativul pascanean este convocat in sedinta ordinara, pe 28 octombrie de la ora 09.00. Pe ordinea de...

Bataie de joc la adresa unor societati comerciale. Conditii si probleme in plus pentru obtinerea acordului de functionare

Situatie confuza la Primaria Pascani privind eliberarea Acordului de Functionare pentru unele societati care isi desfasoara activitatea...

Pascaniul cauta teren pentru o noua cresa. Primarul a propus sa fie construita pe terenul alocat pentru doua blocuri ANL

Administratia locala din Pascani vrea sa construiasca o noua cresa, dar nu stie unde. Investitia ar urma...

METEO

ALTE ȘTIRI

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Să fim oameni, nu roboți!

Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este...

PULSUL ZILEI