More

  Patinoar artificial, în fata Primăriei Paşcani

  Array

  Municipiul Paşcani ar putea avea un patinoar artificial, în acesta iarnă, chiar în centru oraşului. Clubul Sportiv Municipal Paşcani a solicitat administratiei locale darea în folosinţă a unei suprafeţe de 1000 mp pe platoul din fata Primăriei, în vederea amplasării şi amenajării unui patinoar. El ar urma să fie deschis pe 1 Decembrie, de Ziua Naţională a României, până la sfârşitul lunii februarie 2018.
  Propunerea a fost deja aprobată de Consiliul de Administratie şi urmează să fie supusă dezbaterii Consiliului Local, în şedinţa de la sfârşitul acestei luni.
  Investiţia şi folosinţa patinoarului va fi făcută în parteneriat cu o firmă privată. Mai exact municipalitatea prin clubul sportiv va pune la dispoziţie terenul iar patinoarul artificial va fi adus şi montat de o societate. Accesul copiilor ar putea fi gratuit în prima parte a zilei şi contra cost după – amiază spune viceprimarul municipiului.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Se poate atât timp cât vrei! Criteriul verde ca măsură reală și imediată de suport pentru producătorii români

  Mai țineți minte îndemnul „Reinventați-vă!”, însoțit de un ridicat nepăsător de umeri și un zâmbet cinic? Ni se spunea asta în momentul în care...

  Ard câmpurile din județ. Pompierii chemați să intervină

  · În data de 10.04.2021, ora 13:02, un echipaj de stingere din cadrul Punctului de Lucru Hârlău al Secției de pompieri Târgu Frumos a...

  Se deschide al doilea flux de vaccinare la Pascani. Creste incidenta in municipiu

  Se deschide al doilea flux de vaccinare la Pascani. Creste incidenta in municipiu. //

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet