More

  Pățaniile unui nemțean stabilit la Pașcani. Era să îl calce mașina, nu are unde ieși cu nepoțica

  Array

  Un nemţean mutat la Paşcani de câţiva ani de zile a venit astăzi hotărât la audienţe pentru a reclama o serie de probleme. Ioan Cojoc a atras atenţia că vizibilitatea este redusă pentru şoferi la trecerea de pietoni din dreptul Capelei din Deal şi că indictoarele rutiere se văd cu greutate. El a povestit că nepoţica cu care era la plimbare a fost la un pas de a fi călcată de o maşină din acesta cauză.

  Viceprimarul, Vasile Axinte a spus că Adminstrația locală urmează să achiziţioneze indicatoare luminoase care vor fi amplasate la fiecare trecere de pietoni.

  Acelaşi bărbat a cerut Primăriei Paşcani să amenajeze un parc de joacă pentru copii şi la blocurile din zona Capelei din Deal. Asta deoarece copiii, în lipsa unui spaţiu special amenajat obişnuiesc să se joace în stradă şi îşi pun viaţa în pericol.

  Edilul municipiului a explicat că primavara viitoare sunt în proiect 3 parcuri de joacă, două în zona Vale și unul în Deal, fiind vorba chiar de cel de la Capelă.

  Menționăm că audienţele de astăzi au fost susţinute de viceprimarul Pașcaniului, Vasile Axinte. Pe lista de aşteptare au fost înscrise 14 persoane.

   

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Semne bune anul are pentru Clubul K1 Vikings GYM Pașcani. 7 medalii obținute la o competiție națională

  Prima competitie de profil din acest an a adus sapte medalii pentru Clubul  K1 Vikings GYM din municipiul Pașcani. Sportivii au obtinut patru medalii...

  Activități e-learning cu parteneri din România și Polonia la Liceul Teoretic Miron Costin Pașcani

  C.P. Un parteneriat inedit a debutat zilele acestea la Liceul Teoretic „Miron Costin” Pașcani,  reunind  online elevi din Polonia, de la Școala Szkoła Języków...

  Elevii ar putea reveni în bănci pe 8 februarie. 65% din cadrele didactice din zona Pașcani programate pentru vaccinare 

  Mai sunt cateva zile din semestrul I de scoala, urmeaza o saptamana de vacanta, iar din semestrul al II-lea, elevii ar putea reveni in...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI