23 C
Paşcani
luni, septembrie 26, 2022
Array

Pățaniile unui nemțean stabilit la Pașcani. Era să îl calce mașina, nu are unde ieși cu nepoțica

- Advertisement -

Un nemţean mutat la Paşcani de câţiva ani de zile a venit astăzi hotărât la audienţe pentru a reclama o serie de probleme. Ioan Cojoc a atras atenţia că vizibilitatea este redusă pentru şoferi la trecerea de pietoni din dreptul Capelei din Deal şi că indictoarele rutiere se văd cu greutate. El a povestit că nepoţica cu care era la plimbare a fost la un pas de a fi călcată de o maşină din acesta cauză.

Viceprimarul, Vasile Axinte a spus că Adminstrația locală urmează să achiziţioneze indicatoare luminoase care vor fi amplasate la fiecare trecere de pietoni.

Acelaşi bărbat a cerut Primăriei Paşcani să amenajeze un parc de joacă pentru copii şi la blocurile din zona Capelei din Deal. Asta deoarece copiii, în lipsa unui spaţiu special amenajat obişnuiesc să se joace în stradă şi îşi pun viaţa în pericol.

Edilul municipiului a explicat că primavara viitoare sunt în proiect 3 parcuri de joacă, două în zona Vale și unul în Deal, fiind vorba chiar de cel de la Capelă.

Menționăm că audienţele de astăzi au fost susţinute de viceprimarul Pașcaniului, Vasile Axinte. Pe lista de aşteptare au fost înscrise 14 persoane.

 

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

ELEVII PASCANENI, PUSI PE DRUMURI PENTRU ABONAMENTELE GRATUITE

  Nemultumiri in randul elevilor si parintilor din Pascani in...

Testări gratuite pentru prevenirea cancerului de col uterin, la Stolniceni Prăjescu

Caravana Institutului Regional de Oncologie din Iași pentru testări...

Mai mulți bani pentru noaptea de Revelion, la Pașcani

Primăria Municipiului Pașcani vrea să cheltuie 134.000 de lei...
Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow