8.8 C
Paşcani
marți, martie 21, 2023
Array

Păstrează curăţenia! Educaţie socială cu baloane colorate

Acţiune inedită pentru păstrarea curăţeniei, în Municipiu Paşcani. Zeci de elevi, împreună cu profesorii coordonatori au ales să atragă atenţia cetăţenilor, prin acordarea de baloane colorate care conţineau câte un mesaj scris pe hartie.

EDUCATIE SOCIALA BALOANE SADOVANU

Astfel, astăzi, pe străzile oraşului Paşcani, un grup de elevi, coordonaţi de profesorii organizatori de la Colegiul “Mihail Sadoveanu” din Municipiu au dat baloane colorate cetăţenilor ce se aflu în acel moment pe stradă.

EDUCATIE SOCIALA BALOANE SADOVANU

Unul dintre participanţi a fost chiar directorul şcolii, profesorul Carmen Dimitiu. În balonul primit de la elevi, a găsit următorul mesaj – “Nu vărsaţi gunoiele în mediul natural!”

Activitatea ecologică are loc în cadrul unui program naţional. Participanţi au fost elevi de la şcoală organizatoarea, Colegiul „Mihail Sadovenu” din Pascani şi profesorul Genoveva Serbam crede că cetăţenii vor recepta pozitiv mesajul.

Menţionăm că în cadrul acestei săptămâni, 6 – 10 aprilie, elevii şi profesorii sunt implicaţi în sute de activităţi extraşcolare şi extracurriculare.

Materialul video in cadrul buletinului de stiri INFOBIT.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow