More

  Paște fericit pentru frații singuri de la Ruginoasa (VEZI FOTO)

  Array

  Dar din suflet pentru cei patru copii orfani de la Ruginoasa. Cu ocazia sarbatorilor pascale, pompierii pascaneni le-au dus azi dimineata pachete alimentare. Nu putini au fost cei care le-au trecut pragul in ultima perioada, astfel ca micutii nu se mai simt singuri pe lume.
  copii ruginoasa

  Ulei, fructe, dulciuri, orez sau carne sunt doar cateva dintre produsele primite de fratii orfani de la pompierii pascaneni. Bucuria a fost enorma pentru copii, in special pentru cel mai mic dintre frati, de numai 9 ani.

  copii ruginoasa1

  Nu au fost singurii care au dus ajutoare azi, copiilor. Si reprezentantii unei librarii din Iasi au fost dimineata la ei cu pachete alimentare.
  La fiecare vizita se vede in ochii copiilor bucuria. Au inteles ca nu mai sunt singuri. Au primit pana acum un frigider, o masina de spalat, aragaz si multe alimente.

  Matusa lor, care le-a devenit tutore de curand, era astazi in casa lor. Le pregatea masa pentru Pasti: oua rosii, sarmalute, friptura de miel si multe alte bucati traditionale.

  Copiii nu se bucura insa pe deplin de sarbatorile pascale. Dintr-un singur motiv: tatal lor nu mai este printre ei.
  Mentionam ca povestea lor, care a aparut la mai multe posturi de televiziune, a impresionat o tara intreaga. Zilele trecute o familie din Bucuresti s-a oferit sa le construiasca o casa, in apropierea locuintei actuale.

  copii ruginoasa2

  Ce părere ai?

  Related Articles

  ”Atenţie la capcanele din noile contracte! Nu există miracole în ofertele ieftine”

  Oamenii ar trebui să fie foarte atenţi când semnează noi contracte de energie, întrucât furnizorii au multe tactici de a păcăli clienţii, iar preţurile...

  Medicii de familie către pacienţi: Programaţi-vă singuri pe portalul de vaccinare!

  Aceştia spun că nu pot face faţă numărului mare de solicitări, mai ales în condiţiile în care platforma de înscrieri merge cu intermitenţe, şi...

  Cum a dat lovitura Grupul GRAMPET: Testul economic din 2020, o provocare economică unică în România

  Anul 2020 a atras provocări economice unice pentru Grupul GRAMPET – Grup Feroviar Român (GFR), cel mai mare grup feroviar și operator logistic privat...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI