More

  Paște 2014: Ce vedem la televizor de Paște

  Array

  Paște 2014, program tv de Paște 2014, ce vedem la televizor. Cei mai mulți români petrec sărbătoarea de Paște acasă, în sânul familiei. DC News vă prezintă programele pe care le veți putea urmări la televizor alături de cei dragi în aceste zile de sărbătoare.
  TVR 1
  TVR 1 a pregătit pentru telespectatori câteva ediții speciale care vă vor ține cu ochii lipiți de micile ecrane. Vineri seară, de la 18.15, TVR 1 va transmite în direct de la Catedrala Patriarhală slujba prohodului, ceremonie oficiată de Preafericitul Părinte Daniel, Patriarhul B.O.R, alături de un sobor de arhimandriţi şi preoţi. În Noaptea de Înviere, de la 23.30, TVR 1 va transmite o nouă ediţie în direct Universul credinţei dedicată Sărbătorii Paştelui.
  De asemenea, duminică seară, de la ora 21.00, invitatul special al emisiunii “O dată-n viață” este Ștefan Bănică. “Dragi prieteni! Duminica seară, de Paște, ora 21:10, sunt invitatul emisiunii “O dată-n viață”, o ediție specială, cu formatul adaptat în așa fel încât toate cele trei personaje, din zone folclorice diferite ale țării, vor fi interpretate de mine. Voi fi moldovean, oltean și moroșan. Am cântat în emisiune alături de artiști mari: Sofia Vicoveanca, Maria Dragomiroiu, Grupul Iza, orchestra “Lăutarii” din Chișinău. Am îmbinat muzica cu actoria și muzica mea cu folclorul. Un moment aparte, spumos e cel alături de Emilia Popescu. Sper să vă facă placere să ne urmăriți!”, a scris Ștefan Bănică pe Facebook.
  Antena Stars
  În Vinerea Mare, de la ora 21.30, în ediţia specială Agentul VIP, Cristian Brancu, aduce în platoul emisiunii invitaţi cu poveşti emoţionate. Fuego va ovestesti drama pierderii tatălui sau în preajma Paştelui, la scurta vreme după ce reuşise să îi ducă pe părinţii săi la Mormântul Sfânt. Fuego va fi însoţit de Stela Enache, care va povesti cum înlatură singuratatea de Sărbători. Monica Tatoiu va pregăti în direct pasca şi ouă pentru masa de sărbătoare.
  VEZI ȘI: Paște 2014: Ce este interzis să faceți în Vinerea Mare
  În Sâmbăta Mare, de la ora 20.00, Antena Stars a pregătit telespectatorilor săi o mare surpriză, prin difuzarea unui film documentar exceptional despre viaţa părintelui Arsenie Boca. De asemenea, de la ora 13, Florentina Fântânaru va discuta, la “Dincolo de aparenţe”, cu Gheorghe Zamfir, cel mai mare naist al lumii.
  Antena 3
  Duminică seară, Mihai Gâdea vă invită la Antena 3 unde îl va avea drept invitat special pe nimeni altul decât actorul Florin Piersic.
  Kanal D
  Teo va avea două ediţii speciale ale show-ului pe care îl realizează la Kanal D. Vineri, 18 aprilie, de la ora 16.45, alături de invitaţii săi, părintele Cristian Pomohaci, cântăreţul Fuego, soprana Daniela Vladescu şi actriţa Bianca Brad, Teo Trandafir va încerca să afle dacă avem nevoie de dovezi pentru a crede în Dumnezeu.
  Pro TV
  Pe 19 aprilie, de la ora 20:30, “Minunea dansului” se împlinește la ProTV. Mihai și Elwira Petre, gazdele show-ului, vor introduce în scenă vedete una și una ce vor ajuta în pași de dans copiii pentru care Sărbătorile Pascale nu au putut fi niciodată un motiv de veselie. Pe lângă cele patru perechi din concurs pe ringul de dans vor urca sâmbătă seara și Iulia Vantur, dar și Victor Slav alături de Bianca Drăgușanu.
  Sursa DC News

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Reacția primarului după ce a primit semnăturile pentru transportul elevilor: Am nevoie de informații suplimentare. Voi sta de vorba cu părinții după ce voi...

  Problema transportului elevilor școlii “Iordache Cantacuzino”, care fac naveta pe jos , câțiva km pe zi printre mașini, pentru a ajunge la noua locație,...

  Un avocat noul președinte de la CSM. 1,2 lei/zi alocația unui sportiv

  Clubul Sportiv Municipal Pașcani are o noua conducere. Săptămâna trecută ,in prima ședința a Consiliului de Administrație a fost ales in funcția de președinte...

  Primarul din Stolniceni Prăjescu a oferit flori de Ziua Femeii, în școlile din comună – FOTO

  Ziua Femei a fost sarbatorita luni atat in marile orase cat si la sate. In Stolniceni Prajescu, a devenit o traditie ca de 8...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI