Array

PASIUNE PE UNDE RADIO LA TĂTĂRUȘI

Pasiunea unui barbat dintr-o comuna din imprejurimile Pascaniului s-a transformat in munca serioasa si asteptata in fiecare seara de catre locuitorii comunei. Este vorba despre un barbat care si-a facut un post de radio, emis pe internet in comuna, iar seara de seara, timp de o ora face dedicatii muzicale. Mai mult, administreaza si o pagina de facebook, unde pune fotografii de prin comuna, apreciate de cei plecati in strainatate, care isi mai alina dorul de locurile natale. Materialul video in cadrul buletinului de stiri INFOBIT

DJ DOXX TATARUSI 1

Acesta este sunetul pe care il asteapta satenii comunei Tatarusi in fiecare seara si unde pot da dedicatii muzicale, iar cel de la butoane, DJ Doxx este nerabdator sa intre in contact cu satenii. Este pasionat de ceea ce face si pentru ca veniturile lui sunt modeste, studioul este amenajat intr-una dintre camerele casei, iar microfonul este facut chiar de el, din jucariile fetitei mai mici.

Este informat despre tot ce se intampla in comuna. Pe site publica fotografii despre activitatile sau lucrarile din Tatarusi. Pentru ca trebuie sa munceasa sa-si intretina familia, timpul alocat pentru pasiunea lui este de doua ore zilnic.

DJ DOXX TATARUSI familie

Barbatul e mutat de 7 ani din comuna, el fiind de loc din Bacau. Este insurat si are doi copii.

Sotia lui actuala este bucuroasa de pasiunea pe care o are barbatul si il sustin in activitate.

DJ Doxx a locuit pana in urma cu cativa ani in Bacau, unde, de asemenea a facut un blog, aici fiind postate fotografii din oras si de la evenimente.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole