9.4 C
Paşcani
luni, octombrie 3, 2022
Array

„Pași spre cărți” la Casa Corpului Didactic Pașcani

- Advertisement -

Pledoarie pentru carte si lectura sustinuta de un cunoscut scriitor, la Casa Corpului Didactic din Pascani. In acelasi context a avut loc si o lansare de carte.

casa corpului didactic pascani

Eveniment cultural la Casa Corpului Didactic din Pascani. In cursul zilei de astazi. 20 ianuarie, profesorul univerisitar Constantin Dram a vorbit despre importanta cartii in randul tinerilor. Scriitorul iesean a reusit sa capteze atentia auditoriului cu argumentele sale pentru lectura, acum cand majoritatea dintre noi obisnuim sa ne informam de pe internet sau de la televizor.

CONSTANTIN DRAM

Cu aceasta ocazie a fost lansata si o carte adresata elevilor din ultimul an de gimnaziu, pentru cei cu pregatire medie, dar si pentru cei care vor sa faca performanta. Autorul ei, Claudia Ciobanu este profesor la Liceul Teoretic Mihai Eminescu din Iasi.

PROF CLAUDIA CIOBANU

Evenimentul a avut loc astazi, de la ora 14 la Casa Corpului Didactic din Pascani in prezenta a zeci de elevi si profesori de limba si literatura romana, de la scolile din municipiu, dar si comunele din imprejurimi.

Materialul video poate fi vizionat pe www.bittv.info

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow