1.3 C
Paşcani
marți, decembrie 6, 2022
Array

Pașcaniul va avea lumină pe străzi abia la anul

Dupa criticile de la TV BIT, Primaria Pascani are in sfarsit o reactie privind iluminatul public stradal. Mai exact, pana la sfarsitul acestui an, administratia locala intentioneaza sa faca un studiu de fezabilitate pentru reabilitarea retelelor de iluminat, investitia urmand sa fie bugetata si executata anul viitor.

Stalp iluminat scarile mari

Viceprimarul Axinte spune ca se are in vederea schimbarea lampilor actuale cu altele mai economice si performante. O lucrare experimental a fost facute deja si data in folosinta, pe strada Abator, in urma unei sponsorizari obtinute de la societatea Rompak SRL. Mai exact, becurile clasice au fost inlocuite cu lampi cu sodiu.

Reprezentantul Primariei spune ca daca se va observa o scadere semnificativa a consumului de curent electric, atunci aceeasi solutie va fi aplicata pe toate strazile din Pascani. Lucrarile de reabilitare ar urma sa inceapa cu intrarea in Pascani dinspre Iasi, pana la Spitalul de Urgenta, la trecerile de pietoni si mai ales in suburbii. Asta deaorece pe strazile unde era intuneric, localnicii au montat becuri cu un consum mare de curent electric. ziarulorizont.info

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow