More

  Pascaniul si imprejurimile din nou sub amenintarea zapezilor

  Array

  Dupa ce timp de cateva zile ne-am putut bucura de o vreme calduroasa, iarna s-a reintors cu forte noi, iar meteorologii au declarat cod portocaliu de ninsori abundente. In cursul acestei dimineti, 25 ianuarie 2013, pe tronsonul de drum Pascani-Motca circulatia rutiera a fost ingreunata de caderile masive de zapada si de cateva tiruri care au ramas impotmolite.

  Si comunele din imprejurimile Pascaniului sunt amenintate de ninsorile abundente. Tronsonul de drum Lespezi-Siretel este blocat, iar pe alte drumuri circulatia se desfasoara pe un un singur sens.

  De asemenea, localitatea Vascani este in pericol de a fi izolata. Drumul care face legatura cu localitatea Ruginoasa a fost blocat de circa 4 ori in aceasta iarna, iar administratia locala a cheltuit sume imense pentru deblocarea drumului.

  Numarul utilajelor de deszapezire spre Targu-Frumos au fost suplimentate iar in prezent se actioneaza cu 36 de utilaje de la Drumuri Nationale si 39 de la Drumuri Judetene. Conform ziarului Ora de Iasi, prefectul Romeo Olteanu, a facut o solicitare pentru alocarea a 30 de tone de motorina pentru comunele din judet insa solicitarea nu a fost aprobata pentru ca documentele au ajuns tarziu pe masa Guvernului.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet