9.1 C
Paşcani
duminică, septembrie 25, 2022
Array

Pascaniul se îmbraca pentru sărbătoare. Orăşelul copiilor, în Parcul Municipal

- Advertisement -

 

Municipiul Paşcani se pregăteşte de sărbătoare. Muncitorii de la Gospodăria Comunală au început să pună pe stâlpii de pe străzi iluminatul ornamental. Acţiunea urmează să fie finalizata până la sfârşitul săptămânii aşa încât instalaţiile să fie aprinse pe 1 Decembrie, Ziua Naţională a României, până pe 10 ianuarie 2016.
Şi Parcul Municipal, scările mari şi cele mici şi noua Esplanada urmează să fie împodobite pentru sărbătorile de iarnă. De acesta dată, ornamentele vor fi închiriate nu cumpărate pe motiv că este prea târziu pentru organizarea unei licitaţii. Preţul oferit de o firmă din Piatră Neamţ este destul de piperat, 120.000 lei faţă de 260.000 cât era dacă ar fi fost cumpărate echipamentele. În această sumă este inclusă şi amenajarea unui orăşel al copiilor în Parcul Municipal. Mai mult, pe stâlpii de pe Esplanada au fost montate suporturile pentru drapelele care vor fi puse de Ziua Naţională.
Tot cu ocazia sărbătorilor de iarnă administratia va amplasa în Paşcani trei brazi înalţi de peste 10 metri. Îi vom putea admira împodobiţi în Piaţa Casei de Cultură, în faţa Gării şi în Parcul Municipal.
Menţionăm că recepţia lucrărilor de reabilitare pe Esplanada şi scări ar urma să fie făcut la începutul săptămânii viitoare. Totuşi iluminatul ornamental şi cel public va fi aprins începând de duminică şi în aceste locaţii.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow