More

  Pascaniul se cufunda in intuneric. Afla cand vom iesi la lumina

  Array

  Pascaniul se cufunda, din ce in ce mai mult in intuneric. Asta deoarece administratia locala se confrunta cu probleme serioase in ceea ce priveste iluminatul public stradal. Cetatenii reclama ca de cateva saptamani de zile becurile se aprind mai tarziu decat de obicei, cu cateva ore dupa lasarea serii. Mai mult, sunt portiuni mari de drum dar si anumite zone in cartiere unde iluminatul public nu mai functioneaza de loc.
  Problema a fost ridicata si in cadrul sedintei Consiliului Local care a avut loc la inceputul acestei saptamani, de consilierul PNL, Marius Pintilie.

  Intuneric pentru a face economii

  In replica edilul sef a explicat ca programul de iluminat public stradal a fost modificat pentru a se face economii avand in vedere ca datoriile restante la EON, mostenite de la fosta administratie, sunt de cateva miliarde de lei vechi.
  Mai mult, primarul pascanean a explicat ca societatea care trebuia sa asigure intretinerea retelelor de iluminat public nu mai vrea sa presteze servicii catre Primarie pe motiv ca are de incasat mai multe facturi restante si ca urmeaza sa fie organizata o noua licitatie.

  De asemenea retelele de iluminat stradal urmeaza sa fie reabilitate, asa incat consumul de curent electric sa scada. Invitat in cadrul emisiunii Pascaniul incotro, primarul Dumitru Pantazi a precizat ca acesta investitie va avea prioritate la finantare, in bugetul pe anul viitor.

  Orizont.info

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Bunuri în valoare de 6.000 lei furate la Stolniceni Prăjescu. Presupusul autor a fost găsit

  Un barbat in varsta de 32 de ani din comuna Stolniceni Prajescu este banuit ca ar fi furat bunuri in valoare de 6.000 de...

  Adolescenta din Pârcovaci a fost găsita teafără în Iași

  Poveste cu sfarsit fericit pentru o familie din satul Parcovaci, din apropierea orasului Harlau. Politia a anuntat ca adolescenta in varsta de 14 ani,...

  Se dau tichetele sociale pentru mese calde. 18 întrebări și răspunsuri utile pensionarilor

  Pensionarii cu venituri mici sau alte persoane defavorizate vor beneficia de la începutul lui decembrie de pe urma unui program lansat de Ministerul Fondurilor...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI