More

  Pascaniul se cufunda in intuneric. Afla cand vom iesi la lumina

  Array

  Pascaniul se cufunda, din ce in ce mai mult in intuneric. Asta deoarece administratia locala se confrunta cu probleme serioase in ceea ce priveste iluminatul public stradal. Cetatenii reclama ca de cateva saptamani de zile becurile se aprind mai tarziu decat de obicei, cu cateva ore dupa lasarea serii. Mai mult, sunt portiuni mari de drum dar si anumite zone in cartiere unde iluminatul public nu mai functioneaza de loc.
  Problema a fost ridicata si in cadrul sedintei Consiliului Local care a avut loc la inceputul acestei saptamani, de consilierul PNL, Marius Pintilie.

  Intuneric pentru a face economii

  In replica edilul sef a explicat ca programul de iluminat public stradal a fost modificat pentru a se face economii avand in vedere ca datoriile restante la EON, mostenite de la fosta administratie, sunt de cateva miliarde de lei vechi.
  Mai mult, primarul pascanean a explicat ca societatea care trebuia sa asigure intretinerea retelelor de iluminat public nu mai vrea sa presteze servicii catre Primarie pe motiv ca are de incasat mai multe facturi restante si ca urmeaza sa fie organizata o noua licitatie.

  De asemenea retelele de iluminat stradal urmeaza sa fie reabilitate, asa incat consumul de curent electric sa scada. Invitat in cadrul emisiunii Pascaniul incotro, primarul Dumitru Pantazi a precizat ca acesta investitie va avea prioritate la finantare, in bugetul pe anul viitor.

  Orizont.info

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Peste un milion de teste rapide Covid-19 vor ajunge în școli. Peste 4.000 au fost făcute până acum

  4.375 de teste au fost folosite până în prezent în şcoli, 92% dintre acestea având rezultat negativ, a anunţat Ministerul Sănătăţii, vineri, într-un comunicat...

  În martie începe recensământul de probă al populației. Amenzi pentru românii care refuză să participe

  În martie, începe recensământul de probă al populației. Noutatea este că cei selectați vor avea posibilitatea să completeze singuri, on-line, formularul cu întrebări.   Există desigur...

  Elevii de la ,,Miron Costin” premiați la Concursul Internațional Pro-Lectura

  C.P. La inițiativa Asociației Generale a Învățătorilor din Republica Moldova, semestrul al II-lea a debutat sub semnul competitivității, Concursul Internațional Pro Lectura aliniind la...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Înapoi
  Discuta pe Facebook
  Discuta pe Whatsapp