8 C
Paşcani
sâmbătă, noiembrie 26, 2022
Array

Paşcaniul pe primul loc la rugby în 7. Junioarele lui Nicu Tarcan campioane cu o etapă înainte de final

Jucatoare Vizitiu Georgiana si capitan Roxana AnghelBucurie mare in vestiarul rugbystelor din Pascani. In weekendul ce a trecut la Zlatna, fetele antrenate de Niculaie Tarcan au reusit sa invinga toate formatiile din competitie si astfel au devenit campioane nationale la rugby in 7.

Succesul inregistrat de pascanence este cu atat mai mare cu cat performanta a fost realizata cu o etapa inainte de final.

In trei din cele patru partide disputate, CSM Pascani a invins la 0. Este vorba despre meciul impotriva celor de la Rosia Montana, castigat cu scorul de 24 la 0, cu Venus Piatra Neamt, cu scorul de 29 – 0 si in disputa cu R.C. Buzau cu scorul de 28 – 0.

Meciul mai echilibrat a fost in compania celor de la Ariesul Turda, dar rugbystele pascanence s-au impus cu scorul de 24 – 10.

Astfel, cu o etapa inainte de final, fetele antrenate de Niculae Tarcan sunt declarate matematic campioane nationale.

Capitanul echipei, Roxana Anghel, le-a declarat reporterilor TV BIT ca datorita lotului valoros fetele se asteptau sa domine campionatul.

Ultima etapa va avea loc pe 2 noiembrie la Bucuresti unde CSM Pascani va fi incununata cu titlul de Campioana Nationala la Rugby in 7 junioare.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow