18.5 C
Paşcani
duminică, octombrie 2, 2022
Array

Pascaniul pe lista nominalizarilor la competiţia campioni în regiunea de Nord Est

- Advertisement -

Municipiul Paşcani se afla pe lista nominalizaţilor la concursul „Campionii Regio Nord – Est 2007 – 2013”, organizat de Agenţia pentru Dezvoltare Regională Nord-Est. Asta după ce a implementat “Planul de dezvoltare a Zonei Vale” proiect finanţat din fonduri europene dar şi de la bugetul local, prin care au fost modernizate scările, Esplanada şi 4,8 km de străzi din zona Vale, un centru social şi Parcul Municipal.
Cei care vor să susţină prin vot municipiul Paşcani o pot face pe site-ul inforegionordest.ro la rubrica noutăţi, prin completarea unui chestionar, până pe data de 23 noiembrie, ora 17.00.
Investiţia care urmează să fie recepţionata până la sfarsitul acestei luni a fost verificată astăzi de inspectorii Agenţiei pentru Dezvoltare Regională Nord Est. Ei s-au arătat mulţumiţi de stadiul proiectului şi au făcut fotografii.
Pe lista nominalizărilor se mai alfa alte şapte investiţii din judeţul iaşi. La baza acestor propuneri au stat criterii legate de finalizarea implementării tuturor acţiunilor planificate şi îndeplinirea indicatorilor asumaţi.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow