More

  Pașcaniul nu strălucește de sărbători și nu va fi amenajat Orășelul Copiilor

  Array

  Primăria Paşcani dezamăgeşte din nou. Luminile pentru sărbătorile de iarnă sunt la fel ca anul trecut, iar cele aprinse în seara de 1 decembrie sunt incomplete, vechi, funcţionează pe alocuri iar instalaţiile din zona centrală par a fi puse la nimereală, în brazi. Scările mari şi cele mici momentant nu sunt ornate, iar reprezentanţii administraţiei locale spun că va urma.

  iluminat pascani

  Fără Orăşelul copiilor şi în această iarnă. Deşi montarea acestuia a fost anunţat în urmă cu câteva săptămâni de viceprimarul Municipiului, Vasile Axinte acum se pare că situaţia este alta. Prichindeii nu se vor putea bucura de personajele din desene animate promise. Ei vor fi nevoiţi să meargă la Iaşi, Suceava sau Târgu Neamţ. Reprezentanţii Primăriei Paşcani spun că erau prea mari costurile şi că acei bani alocaţi pentru amenajare a Orăşelului vor fi folosiţi pentru ca tot oraşul să fie împodobit cu instalații multicolore.

  Dacă centrul Pascaniului a fost, să zicem, pregătit pentru sărbători, scările mari şi cele mici, Esplanada alături de o anumită zonă din Parcul Peştişorul vor fi amenajte în următoarele zile.

  iluminat pascani 1

  Tot în următoarele zile vor fi achiziţionaţi şi doi brazi care vor fi amplasaţi în cele două zone din oraş. Unul în fântână arteziană din piațeta Casei de Cultură iar al doilea într-un rond de flori din zona Gării.

  Amintim că preţul oferit de o firma din Piatra Neamţ care trebuia să amenajeze scările mari, mici, Esplanada, Parcul Peştişorul dar şi piaţeta din faţa Primăriei Paşcani era de 120.000 lei  pentru închiriere şi 260.000 lei dacă ar fi fost cumpărate echipamentele.

  Menţionăm că luminiţele vor fi aprinse până spre mijlocul lunii ianuarie 2016.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Semne bune anul are pentru Clubul K1 Vikings GYM Pașcani. 7 medalii obținute la o competiție națională

  Prima competitie de profil din acest an a adus sapte medalii pentru Clubul  K1 Vikings GYM din municipiul Pașcani. Sportivii au obtinut patru medalii...

  Activități e-learning cu parteneri din România și Polonia la Liceul Teoretic Miron Costin Pașcani

  C.P. Un parteneriat inedit a debutat zilele acestea la Liceul Teoretic „Miron Costin” Pașcani,  reunind  online elevi din Polonia, de la Școala Szkoła Języków...

  Elevii ar putea reveni în bănci pe 8 februarie. 65% din cadrele didactice din zona Pașcani programate pentru vaccinare 

  Mai sunt cateva zile din semestrul I de scoala, urmeaza o saptamana de vacanta, iar din semestrul al II-lea, elevii ar putea reveni in...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI