21.9 C
Paşcani
vineri, iulie 1, 2022
Array

Pascaniul nu exista pentru sefii judetului. Nici un cuvant despre noi la Gala „Ambasadorii Iașului”,

Consiliul Județean Iași, în parteneriat cu Oameni & Companii și Primăria Municipiului Iași, a organizat Gala „Ambasadorii Iașului”, cel mai important eveniment de promovare a județului Iași. Evenimentul a avut loc marti 26 martie , la Hotelul Marriott, din București, și a reunit aproximativ trei sute de invitați de elită, majoritatea provenind din rândul oamenilor de afaceri, managerilor de corporații, ambasadorilor și atașaților economici de pe lângă ambasade, reprezentanților administrației publice locale și centrale și ai mediului cultural şi universitar.
In sala au fost prezenti doar doi pascaneni, deputatul Neculai Ratoi si fondatorul Grupului Kosarom, Neculai Apostol.
Președintele Consiliului Județean Iași, Cristian ADOMNIȚEI, a facut o prezentare privind oportunitatile de afaceri si potentialul socio-economic si cultural al municipiului Iasi fara sa faca vre-o referire la celelalte localitati importante din judet, municipiul Pascani si orasele targu Frumos si Harlau
Edilul pascanean spune ca politicienii ieseni s-au invatat sa vina in municipiul nostru doar pentru voturi fara sa faca ceva concret pentru dezvoltarea si atragerea investitorilor si a criticat acesta situatie. El a mai spus ca la eveniment au fost invitati mai multi oameni de afaceri din Pascani care nu au participat din cauza vremii nefavorabile.
Mentionam ca Primaria Pascani nu are inca o strategie de lobby pentru atragerea de investitii strategice si nici macar un material serios de prezentare a potentialului socio- economic din acesta zona.
Orizont.info

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

O noua majorare a salariilor, la Primăria Pașcani. Cât câștigă șefii din instituție

  Salariile functionarilor si a personalului contractual din Primăria Pașcani...

Conducerea CSM a renunțat la ștrand, înainte de a fi deschis

Conducerea clubului CSM Pașcani a hotărât sa renunțe la...

Accident rutier cu două victime între Mircești și Răchiteni

Accident rutier cu două victime între Mircești și Răchiteni,...
Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow