Slider

Bilant pe minus la Politia Locala din Pascani, pentru anul 2017. Oamenii legii au constatat mai putine incalcari ale legii fata de 2016. De asemenea, au fost semnalate mai putine scandaluri sau batai, precum si mai putine abateri de la regimul de circulatie. Si cum politistii locali intervin si in cazurile semnalate prin 112, anul trecut au participat la peste 200 de sesizari.

Pascaniul pare sa fi fost mai linistit anul trecut, in comparatie cu 2016. Concluzia apare dupa bilantul pentru anul 2017 al Politiei Locale din municipiu. Comandantul, Vasile Avasiloaiei, a prezentat astazi raportul activitatii institutiei pe care o conduce. Au fost date in total 862 de contraventii, in valoare de aproape 170.000 de lei. Sunt mai putine fata de acum doi ani, cand au fost date aproape 1.000 de amenzi.

Au fost si mai putine incalcari ale normelor privind convietuirea sociala, mai exact aproape 330 in 2017 si 383, in urma cu doi ani.

Printre singurele cifre in crestere au fost amenzile privind gospodarirea si mentinerea curateniei, care au crescut cu circa 17%.

Agentii de politie locala intervin si in cazurile semnalate prin 112. Anul trecut au fost la peste 200 de solicitari si au condus trei persoane la Institutul de Psihiatrie Socola Iasi

Tot in raportul prezentat astazi, a fost precizat si faptul ca Politia Locala a furnizat imagini organelor de cercetare si urmarire penala in 20 de cazuri si au supravegheat persoanele obligate sa faca munca in folosul comunitatii, in total fiind un numar de 940 de ore.

Slider