More

  Pascaniul, mai frumos! Gazon pe strada Moldovei, mobilier urban nou

  Continua actiunea de infrumusetare a municipiului Pascani. Dupa ce in luna aprilie a.c. a fost montat gazonul in zona centrala a orasului, de la Posta pana la Casa de Cultura, pe toate cele trei tronsoane, joi, 2 iulie, a fost montat gazonul si pe scuarul de pe strada Moldovei, de la cladirea Constructorul,  pana la Kaufland si pe scuarul din zona Bisericii “Sf. Voievozi”.

  De asemenea, administratia locala din Pascani continua amplasarea de mobilier urban in zonele aglomerate din municipiu. De asemenea solicitarile înregistrate la Primărie din partea cetățenilor care doresc mobilier urban în fața blocului, urmeaza să fie rezolvate. Anuntul a fost facut de primarul municipiului Pascani, Dumitru Pantazi, pe pagina sa de socializare. In mesajul sau, edilul i-a felicitat pe pascanenii care au înfrumusetat spațiul verde din fața blocului și păstrează curățenia.

  Și în acest an continuăm amplasare de mobilier urban în Pașcani. 400 de bănci și coșuri de gunoi urmează să fie amplasate în zonele aglomerate din oraș. S-a început cu străzile Moldovei și Ștefan cel Mare venind astfel în întâmpinarea cetățenilor care care au solicitat mobilier urban în zona centrală, loc bun și de relaxare.

  Sunt cereri înregistrate la Primăria Pașcani și din partea cetățenilor care doresc mobilier urban în fața blocului. Ele urmeaza să fie rezolvate. Pentru a evita neînțelegerile între vecini, solicitarea trebuie să curpindă și un tabel semnat de toți locatarii blocului că sunt de acord cu amplasarea de bănci la scară.

  Felicit cetățenii care au înfrumusetat spațiul verde din fața blocului și păstrează curățenia.

  Sunt cetățenii și în categoria care distrug mobilier urban și lasă mizerie în urma lor, în acest sens fiind ridicate pentru reparații câteva zeci de bănci și coșuri de gunoi.

  Amintesc că anul trecut sute de bănci, coșuri de gunoi și mese au fost ampalsate în mai toate zonele din oraș.” este mesajul postat de edil.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  DOCUMENT. Guvernul a decis prelungirea stării de alertă pentru încă 30 de zile

  Guvernul decide, vineri seara, prelungirea stării de alertă pentru încă 30 de zile, a anunțat premierul Ludovic Orban, la începutul ședinței de Guvern. Șeful...

  De astăzi, deputatul Petru Movilă a intrat în cursa pentru preşedinţia Consiliului Judeţean Iaşi! (P)

  În cursul acestei zile, deputatul Petru Movilă şi-a depus la Biroul Electoral Judeţean Iaşi candidatura pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Iaşi, din...

  Primarul Pantazi: Pascaniul este pe drumul cel bun!

  Municipiul Paşcani se afla într-o perioadă extrem de importantă, fără precedent din punct de vedere al investiţiilor publice. Dacă în anul 2011 era în...

  Opinii