31.5 C
Paşcani
miercuri, iulie 6, 2022
Array

Pascaniul mai are încă doi cetăţeni de onoare. Diplomele vor fi înmânate de ,,Zilele Pascaniului”

Începând de astăzi, 28 iunie a.c. municipiul Paşcani are încă doi cetăţeni de onoare. Este vorba despre , Neculai Apostol,fondatorul grupului de firme Kosarom şi Costică Panzaru, managerul Spitalului de Urgenţă Paşcani. În acest sens legislativul local a aprobat astăzi două proiecte de hotărâre la iniţiative primarului Dumitru Pantazi, titlurile urmând să fie înmânate în cadru festiv, la deschiderea Zilelor Pascaniului, în seara de vineri 5 iulie ac.

Tot atunci urmează să fie înmânat titlul de cetăţean d onoare şi deputatului neculai Răţoi hotărârea fiind aprobată în anul 2008 la iniţiative fostului primar, Grigore Craciunescu. Pantazi a argumentat că cei doi manageri de top au făcut şi fac cinste municipiului Paşcani prim acţiunile şi contribuţia lor la dezvoltarea oraşului.

Prezent la şedinţa pentru susţinerea altor proiecte de dezvoltare nu pentru diploma doctorul Costica Pânzaru a mulţumit aleşilor locali pentru acesta onoare. El a spus că deşi este ieşean Pascani-ul este locul unde şi-a dedicat întreaga carieră .
De asemenea, omul de afaceri Neculai Apostol, a multumit Consiliului Local pentru titlul acordat. El nu a fost prezent la sedinta fiind plecat la o conferinta internationala la Bucuresti. Contactat telefonic de reporterul TV BIT fondatorul grupului de firme Kosarom spune ca titlul de cetatean de onoare il obliga si mai mult in dezvoltarea economiei locale prin performata si calitate.
În acelaşi context managerul Spitalului de Urgenţă Paşcani a susţinut necesitatea înfiinţării a 4 noi linii de gardă pentru specialităţile: anestezie, ortopedie, radiologie şi medicină de laborator. Totodată el a anunţat că la spitalul din Paşcani ar urma să fie angajaţi încă 14 medici şi sa mai fie înfiinţate încă două linii de gardă, în viitorul apropiat astfel încât unitatea medicală să fie clasificată la un grad superior.

Menţionăm că proiectul a fost aprobat de consilierii locali cu unanimitate de voturi, cheltuielile de implementare urmând să fie susţinute de spital.

Orizont.info

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow