11.3 C
Paşcani
joi, septembrie 29, 2022

Pascaniul, localitatea de tranzit a contrabandistilor. Peste 172.000 de tigarete confiscate de poliţişti, la Pascani

- Advertisement -

In ultima perioada, Pascaniul a devenit localitatea de tranzit a contrabandistilor. Luni 15 aprilie, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Paşcani au oprit pe o stradă din municipiu,pentru control, o autoutilitară condusă de un bărbat de 56 de ani, din județul Suceava.

În urma verificărilor efectuate, în autovehicul au fost identificate 172.400 de țigarete susceptibile a proveni din contrabandă. Tigaretele au fost confiscate de polițiști,iar in cauza a fost intocmit dosar penal.

La data de 15 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Biroului Rutier Paşcani au oprit, pentru control, pe o stradă, din municipiul Pașcani, o autoutilitară, condusă de un bărbat, de 56 de ani, din județul Suceava. În urma verificărilor efectuate, în autovehicul au fost identificate țigarete susceptibile a proveni din contrabandă. Cele 172.400 de țigarete au fost ridicate de polițiști, în vederea confiscării. În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 270, alin. 3 din Legea nr. 86/2006”, se arata in comunicatul de presa trimis de IPJ Iasi.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow