Municipiul Paşcani este în continuare plin de câini fără stăpân, din ce în ce mai agresivi şi periculosi pentru trecători. Asta deşi reprezentanţii administraţiei locale susţin că echipa de muncitori care se ocupă de strângerea lor munceşte din greu de câteva săptămâni de zile. Până acum au fost prinşi şi duşi la padocul de la Motca 86 de maidanezi iar norma este de 10 câini pe zi.

Reprezentanţii Primăriei susţin că, deşi fac eforturi pentru rezolvarea acestei probleme, sunt aduşi la Paşcani câini din alte localităţi. Nu se ştie cine s-ar ocupa de astfel de transporturi şi mai ales de unde vin iar până acum nu a fost prins nimeni în flagrant.
Menţionăm că administratia păşcăneana a preluat anul trecut acest serviciu de la societatea de salubritate nemulţumită de preţurile prea mari solicitate de prestator. Totodată a fost achiziţionata o puşcă cu tranchilizante iar muncitorii au fost instruiţi să o folosească. Acum câinii prinşi de pe străzi sunt cazaţi la un padoc amenajat în pădurea de la Motca de o asociaţie de protecţie a animalelor din Franţa.

Slider


loading...
Slider