More

  Pascaniul in vizorul aparatelor foto ale unor tineri talentati

  Array

  foto tineri

  Municipiul Pascani a fost fotografiat ieri pe toate partile de catre o asociatie de voluntariat din judet care a invitat 18 tineri din 6 tari percum Polonia, Estonia, Georgia, Republica Moldova si Armenia, in Romania.

  Tinerii cu pricina, fac parte din Asociatia Asirys/Super Tineri, o organizație non guvernamentală de voluntariat care promovează în comunitate educația prin metode non formale. Proiectul fotografic in care ei sunt implicati se desfasoara de o saptamana in judetul Iasi, tinerii fiind cazati in orasul Targu Frumos, unde au desfasurat mai multe activitati.

  Mai exact, acestia au primit diferite teme de surprins cu aparatul foto, cum sunt  poluarea, problemele sociale, cainii comunitari etc, fiind impartiti in mai multe grupe.

  La Pascani, s-au intalnit cu membrii clubului de fotografie digitala, coordonat de amercianul Theron LaBounty, ce s-a desfasurat pe parcursul unui an la Biblioteca Municipala. In cadrul vizitei de ieri, tinerii au avut o intalnire la Casa de Cultura iar mai apoi viceprimarul, Vasile Axinte le-a prezentat Primaria.

  Ei au ramas impresionati de municipiul Pascani, pe care il considera mult mai dezvoltat decat orasul Targu Frumos. Cu toate acestea, reprezentantul Armeniei, a transmis un mesaj autoritatilor referitor la cosurile de gunoi care fie sunt rupte, pline de gunoi sau nu exista.

  Din luna ianuarie a.c. până în prezent voluntarii inscrisi in asociatiei au participat la 12 proiecte internaţionale, în care au fost plecati peste 50 de tineri. Si in urmatoarele luni, voluntarii vor pleca in orase din Italia, Grecia, Polonia sau Spania.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet