24.1 C
Paşcani
joi, august 11, 2022
Array

Pascaniul, groapa de gunoi a judeţului. Deşeuri chimice de la spălătorii, ascunse în zăpada

 

Municipiul Paşcani a ajuns groapa de gunoi a judeţului. Tot mai multe cazuri de depozitare ilegală sunt constatate şi sancţionate de politistii locali. Pe 13 ianuarie un echipaj de la Poliţia Locală a surprins un şofer care descărca dintr-o autoutilitară câţiva saci cu gunoi pe care îi ascundea în zăpadă în zona şoselei ocolitoare a suburbiei Blăgeşti. Bărbatul în vârstă de 48 de ani este salariatul unei firme de colectare a deşeurilor speciale, iar sacii cu gunoi proveneau de la câteva spălătorii auto din Târgu Frumos.

Şoferul a fost amendat cu 500 de lei conform unei hotărâri a Consiliului Local Paşcani, nr 30 din 2002. Firma de colectare care aruncă gunoiul pe unde apucă nu va scăpa la fel de uşor. Comandantul poliţiei Locale Paşcani a sesizat şi Garda de Mediu pentru verificarea societăţii şi sancţionarea ei.
Menţionăm că nu este pentru prima dată când în diferite locuri din Paşcani sunt depozitate, în mod ilegal gunoaie, mai ales provenite din activităţile de construcţii. De asemenea autorităţile se plâng ca sunt aduşi şi lăsaţi la intrările în oraş câini fără stăpân colectaţi din alte localităţi.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow