More

  Pascaniul fierbe din cauza unui zvon. Deputatul Neculai Răţoi nu a murit

  Array

  De câteva zile circula tot felul de zvonuri conform cărora deputatul păşcănean, Neculai Răţoi ar fi grav bolnav şi că în cursul zilei de astăzi ar fi murit. Informaţia este falsă! Parlamentatul păşcănean se afla la reşedinţa sa din suburbia Sodomeni şi se simte bine, susţine Adriana Cosau, şefa sa de cabinet.
  “Am vorbit astăzi cu el la telefon. Se afla acasă, a spus că se simte mai bine după tratamentele medicale. De dimineaţă tot primesc astfel de întrebări dar sunt doar zvonuri…” a spus pentru BIT TV, Adriana Cosau.
  Acelaşi răspuns îl au şi colegii săi de partid din Primărie. Viceprimarul Vasile Axinte confirma că deputatul păşcănean se simte mai bine şi ca săptămâna trecută era  la sediul organizaţiei judeţene a PSD.
  Subiectul este tratat cu acelaşi interes şi pe reţelele de socializare. Tot mai mulţi păşcăneni întreabă dacă zvonurile privind decesul lui Neculai Răţoi, sunt adevărate sau nu. Probabil şi din cauza faptului că nu prea răspunde la telefon. Reporterii BIT TV au încercat insistent să il contacteze dar telefonul pare să fie închis.
  Menţionăm că fostul primar al municipiului Paşcani suferă de diabet şi a fost internat câteva zile la Spitalul Municipal Paşcani, la sfârşitul anului trecut, cu probleme cardiace. Tot din motive medicale el a lipsit de la primul termen în procesul de corupţie în care este implicat că inculpat, pe data 7 ianuarie 2016 , la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie. Pe 15 martie el urmează să împlinească 77 de ani.

  Ce părere ai?

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  rca-ieftin.ro

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet