24.1 C
Paşcani
joi, iunie 30, 2022
Array

Pascaniul, copleşit de gunoaie. Pantazi: Două din cele trei maşini de la salubritate sunt stricate. Am cerut ajutorul Salubris Iaşi

Municipiul Paşcani arata  ca o groapă de gunoi, de cateva zile. Tomberoanele şi coşurile de gunoi sunt pline iar resturi menajere au început să curgă sau să fie depozitate pe jos. Din acest motiv priveliştea şi mirosurile sunt insuportabile, pentru locatari şi trecători.
De exemplu chiar în centru municipiului lângă nouă catedrală, zone de containere a fost transformata într-o groapă de gunoi.
Reprezentanţii Primăriei spun că au fost informaţi de această situaţie şi că încearcă să găsească o rezolvare.
„Din cele trei maşini de gunoi de la societatea de salubritate doar una mai este funcţională, restul sunt stricate. Săptămâna viitoare vom închiria o maşină de la operatorul din Iaşi ca să avem cu ce colecta gunoiul… „a explicat pentru BIT TV, primarul Dumitru Pantazi.
Menţionăm că societatea păşcăneană de salubritate se confruntă cu probleme financiare. Conducerea unităţii analizează variant majorării preţului pentru serviciile prestate, de la 13 la 18 lei/lună/persoană.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow