33 C
Paşcani
marți, iulie 5, 2022
Array

Pascaniul caută manageri de top pentru salvarea regiilor din subordine

managementPremiera locală la Paşcani. Administraţia locală recrutează specialişti pentru conducerile societăţilor din subordinea Consiliului Local. Astfel, pe site-ul Primăriei au fost publicare 3 anunţuri pentru selectarea unor unor membri ai Consiliilor de Administratie prin intermediul unui expert independent specializat în recrutarea resurselor umane.
Spre exemplu pentru SC Eco Salubritatea SĂ Paşcani se caută 5 membri care să facă parte din Consiliul de Administratie cu experiență în activitatea de management a unor întreprinderi publice sau societăţi profitabile . Dintre aceştia maxim 2 pot fi selectaţi din rândul funcţionarilor publici.
La fel se va întâmpla şi la regia de termoficare şi la societatea de apă şi canal dosarele de inscriere urmând să fie primite până pe data de 8 august la sediul Primăriei. Concursul va avea loca pe 10 august şi constă în două probe: selecţie de dosare şi interviu.
La concurs se pot înscrie orice absolvent cu studii superioare cu experienţa managerială în domeniile respective dar care nu face parte din mai mult de 5 consilii de administratie.

Menţionăm că după desemnarea noilor membri ai CA-urilor este foarte posibil să fie numiţi alţi directori la cele trei societăţi aflate în subordinea Consiliului Local. Asta după ce nouă conducere va prezenta câte un raport de evaluare a activităţii actualilor manageri, aşa cum a precizat edilul şef într-o recentă şedinţa a Consiliului Local Paşcani.
Orizont.info

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow