19.2 C
Paşcani
luni, iunie 21, 2021
19.2 C
Paşcani
luni, iunie 21, 2021
Array

Pașcaniul are talent. Trei fete reprezintă județul la un concurs de cântece în limba franceză

Ultimele știri

Județul Iași va fi reprezentat la nivel national de către trei elevi din Pașcani care au reușit să impresioneze juriul prin pasiunea, dăruirea și talentul lor. Este vorba despre Elena Ilie, Elena Neamțu și Melania Armenia. La faza județeană a concursul au participat peste 70 de elevi. Finala are loc la Baia Mare, iar până atunci pășcănencele se pregătesc pentru a face o figură frumoasă.

Materialul video în cadrul știrilor INFOBIT.

Ea este una dintre elevele din Pașcani care a ocupat locul I la faza județeană a concursul francofon “Chants, sons sur scene”. A fost acompaniată la chitară de Petru Ungureanu. Profesorul îndrumător, Gabriela Hrițcu Meșenschi e foartă bucuroasă de rezultat și de melodia aleasă. Eleva în clasa a IX a nu este la prima participare la concursuri.

Tot premiu I a obținut și Elena Neamțu, la altă categorie de vârstă. Rezultatul o mulțumește și o motivează. Speră ca de la Baia Mare să se întoarcă cu premiu.

De la Liceul Teoretic “Miron Costin” au participat șase elevi dintre care doi s-au clasat pe primul loc. Elena Dăcălița este unul dintre profesorii coordonatori.

Din Pașcani au participat mai mulți elevi, însă pe podium au reușit doar șapte. Printre ei se află și Melania Armenia din clasa a X-a A, de la Colegiul “Sadovenu” care s-a clasat tot pe primul loc și va merge la finala concursului de la Baia Mare.

Ce părere ai?

Meteo

Paşcani
nori împrăștiați
19.2 ° C
21.1 °
17.8 °
96 %
2.3kmh
34 %
lun
25 °
mar
28 °
mie
29 °
joi
28 °
vin
25 °

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

Politica si cadourile pentru copii

Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

Administratie si politica, fara suflet

PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

PULSUL ZILEI