13.7 C
Paşcani
joi, august 11, 2022
Array

Pascaniul are doar un deputat. Vasile Axinte, reacţii după alegeri

Municipiul Paşcani va fi reprezentat de un deputat în viitorul parlament al României. Este vorba despre fostul viceprimar al municipiului, Vasile Axinte, candidat din partea PSD. Chiar dacă s-a aflat pe locul şase pe lista pentru Camera Deputaţilor el urmează să fie validat în acesta functie în urma rezultatelor foarte bune obţinute de PSD atât în ţara întregii cât şi la nivel local.
Social democratul păşcănean le-a mulţumit tuturor celor care l-au votat şi a spus că a avut emoţii până la numărarea ultimului buletin de vot.
Noul deputat spune că va avea ca prioritate implementarea proiectelor de dezvoltare pentru zona Paşcani precum şi a măsurilor prevăzute în programul de guvernare. El îşi va deschide un cabinet parlamentar la sediul PSD din Paşcani unde va sta de vorbă cu cetăţenii la fiecare sfârşit de săptămână.
Tot pentru un mandat de deputat a candidat şi Sorin Nacuta de la PNL. El s-a aflat pe locul cinci pe listele pentru Camera Deputaţilor dar dar numărul de voturi obţinut de liberali a fost insuficient pentru a ajunge în parlament. La nivel naţional PSD a câştigat alegerile cu 45, 31% faţă de PNL care a obţinut doar 19,95, conform rezultatelor parţiale comunicate de BEC. La Paşcani PSD a obţinut un scor mult mai mare 56,65% aproape de două ori mai mult decât PNL – 19,23%.
Menţionăm că în ultimii patru ani au fost mai mulţi păşcăneni în Parlamentul României. Este vorba despre senatorul Florin Constantinescu şi fostul deputat Neculai Răţoi, de la PSD şi Grigore Craciunescu de la PNL.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

SONDAJ DE OPINIE PENTRU DEZVOLTAREA PAȘCANIULUI

  Pășcănenii sunt invitați sa participe la un sondaj de...

INVITATIE LA FESTIVALUL FAMILIEI

Comunicat: INIMO – Dăruieşte şi schimbă cu adevărat viitorul...

Pascaniul deține doar 3,57% din puterea economica a județului

Pascaniul, al doilea municipiu din Iași deține doar 3,57%...

Farmaciile unde se găsesc pastilele de iodura de potasiu

Ministerului Sănătății a publicat lista farmaciilor unde persoanele cu...
Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow