Municipiul Pascani a mai pierdut un veteran de razboi, care a luptat pentru tara. Joi, 10 ianuarie, familia, prietenii si cunoscutii l-au condus pe ultimul drum pe Gheorghe Platon, pascaneanul care peste doar doua luni ar fi implinit 101 ani.

In semn de respect, cinste si onoare, reprezentantii Primariei Pascani i-au dus astazi aparatorului patriei, coroane de flori.

De precizat este faptul ca, anul trecut, veteranul Gheorghe Platon a fost avansat onorific la gradul de locotenent în rezervă. In anul Centenarului Marii Uniri, pragul casei lui a fost trecut de oameni importanti veniti sa il celebreze. A primit vizita unei comisii formate din cei de la conducerea Inspectoratului de Politie Judetean Iasi, Politia Municipiului Pascani, Jandarmeria Iasi, Prefectura Iasi, Politia de Frontiera si Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Iasi. Si autoritatile locale i-au fost alaturi de ziua de nastere, atunci cand a implinit un centenar de viata.

Mentionam ca in prezent, in municipiului Pascani si suburbii mai sunt in viata 18 veterani de razboi.

 

RAGCL Pascani a cerut intrarea in insolventa, din cauza datoriilor. Ce ar trebui sa se intample cu transportul in comun?
Slider