More

  Pașcaniul a fost luminat de torțele aprinse de sute de tineri dar și de clădirea în roz

  Array

  Pașcaniul a răsunat sâmbătă seara de cântece religioase, strigăte de bucurie. Tinerii au aprins și torțe și au mers de pe Esplanadă până la Primărie cu steaguri în mână. Și clădirea Casei de Cultură a fost aprinsă în roz.

  Momente emoționate sâmbătă seara, pe 1 octombrie în Pașcani. Sute de tineri au mers de pe Esplanada până pe platoul Primăriei cu torțe aprinse, steaguri în mâini și au cântat pe tot traseul, de la cântece religioase până la diferite sloganuri de apropiere și comuniune. Pășcănenii aflați în acel moment pe stradă s-au oprit în loc și au admirat mulțimea de tineri.

  Ajunși în zona Catedralei din Pașcani, tinerii au participat la slujba de seară oficiată de preoții implicați în proiectul A.T.O.R. – Din suflet tânăr pășcănean, ajuns în acest an la a II a ediție.

  Evenimentul a adunat sute de tineri din orașele Moldovei și s-a desfășurat pe parcursul a trei zile având diferite momente pregătite, de la conferințe până la vizitarea Palatului Alexandru Ioan Cuza de la Ruginoasa.

  Tot sâmbătă seara, pe 1 octombrie, clădirea Casei de Cultură Mihail Sadoveanu a fost iluminată câteva minute în culoare roz, simbol al Campaniilor de prevenire și informare cu privire la cancerul de sân, desfășurate în fiecare an, peste tot în lume. Voluntari de la școlile din Pașcani au împărțit trecătorilor baloane, fundițe, broșuri și tricouri.

  afla ca esti bine

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Prețurile la benzină și motorină au crescut. Scumpirea va avea efecte în lanț pentru români

  Creșterile sunt cauzate de majorarea accizelor Până și cea mai ieftină benzinărie vindea azi carburanții cu 5 lei pe litru. Mai precis, un litru...

  Centru de vaccinare pentru profesori la Târgu Frumos. Peste 500 de persoane s-au vaccinat la centrul din Pașcani

  Noutati in ceea ce priveste cea de-a doua etapa a campaniei de vaccinare. Incepand cu 8 februarie a.c., Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta...

  Anunt licitatie spatiu Pascani

  SCM GR I MUNCA COLECTIVA Pascani anunta scoaterea la licitatie pentru vanzare a spatiului in suprafata de 96,46 mp, situat in Pascani, strada Gradinitei, nr...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI