17.5 C
Paşcani
duminică, iulie 3, 2022
Array

Pascani:A fost majorata alocatia de harna pentru saraci

 

cantina

Vesti bune pentru pascanenii care beneficiaza de alocatie de hrana la Cantina de Ajutor Social. Consilierii pascaneni au aprobat in ultima sedinta de consiliu, din data de 22 februarie 2013, majorarea alocatiei de hrana pentru beneficiarii Cantinei, de la 6lei/zi la 8 lei/zi.

Incepand din 2008, datorita cresterilor de preturi la produsele alimentare a fost tot mai dificila incadrarea in alocatia zilnica de hrana cu suma de 6 lei pe zi/persoana iar in acest sens, reprezentantii Cantinei Sociale au mai solicitat o crestere a acestei alocatii in anul 2010 insa atunci acest lucru s-a realizat doar partial.

Directorul, Mihai Miron, a precizat ca, in momentul de fata, suma de 6 lei/zi/persoana a devenit insuficienta pentru achizitionarea produselor alimentare necesare pentru a asigura o calitate si cantitate corespunzatoare, avand in vedere evolutia continua a ascendenta a preturilor de pe piata alimentara.

In aceeasi sedinta, consiliera PNL Diana Acsinte a cerut consilierilor sa gaseasca o solutie pentru ca aceasta Cantina sa intre in legalitate, asta pentru ca in momentul de fata institutia nu detine aviz de functionare. Ea a propus ca in momentul in care se va construi Bugetul pentru 2013, sa se ia in considerare si aceasta problema.

Mentionam ca, la Cantina de Ajutor din Pascani beneficiaza de o masa calda 130 de pascaneni in fiecare zi.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow