More

  Soția unui om de afaceri pășcănean a murit într-un accident rutier (VIDEO)

  Array

  Sotia unui om de afaceri din Pascani a murit in aceasta dimineata, intr-un accident rutier in Republica Moldova. Este vorba despre Angela Macovei in varsta de 54 ani, sotia patronului ProConsult Company, Mihai Macovei.

  Potrivit primelor informații, femeia conducea un automobil marca Ford, înregistrat în România, iar la un moment dat a pierdut controlul volanului și a ieșit pe contrasens. În întâmpinare venea un automobil de model Seat cu care s-a ciocnit Fordul.

  În urma impactului, automobilul din România a fost proiectat într-un șanț de pe marginea drumului, iar șoferița a decedat pe loc, potrivit ziarului Jurnal.md.
  Potrivit martorilor, femeia a început să meargă haotic pe traseu când a văzut că în față sunt desfășurate lucrări de reparație a drumului. Poliția investighează cazul.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Program special pentru colectarea hartiei, plasticului si metalului

  Schimbari importate la Pascani, privind programul de colectare al gunoiului. Incepand de pe 25 ianuarie a.c. operatorul de salubritate nu va mai...

  Trei morți în urma unui accident rutier în județul Iași – VIDEO

  Un accident foarte grav s-a produs joi la amiază în localitatea Scânteia. Trei persoane au murit. Un autocamion și un autoturism s-au ciocnit violent...

  Anunt de pierdere

  Pierdut registru unic de control nr. 957783 - 705- 2007 al SC SELGLAST COMPANY SRL, CUI 21374849, J22/784/2007. Il declar nul!

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI