19.4 C
Paşcani
duminică, iulie 3, 2022
Array

Paşcani: Sex într-o parcare din apropierea unei şcoli, ziua în amiaza mare

Tanara zona vale parcare blocuri B3 B4

Un pascanean a ramas fara cuvinte cand zilele trecute a surprins doi tineri cum intretineau raporturi sexuale ziua in amiaza mare, chiar sub geamul sau. Barbatul care locuieste in blocul B4, de pe strada Mihai Eminescu s-a deplasat zilele trecute la Primaria Pascani pentru a sesiza autoritatile despre grozaviile care se intampla in parcarea dintre blocurile B3 si B4.

Cetateanul care a dorit sa isi pastreze anonimatul locuieste peste drum de Liceul Teoretic „Miron Costin”. Acesta le-a declarat reporterilor TV Bit ca nu ii vine sa creada cum s-a ajuns in ziua de astazi, ca tinerii sa isi satisfaca poftele in public si ca se teme sa ii alunge deoarece adeseori a fost amenintat.

Toata intamplarea s-a petrecut duminica, in jurul orelor 19:00, cand baiatul si fata au fost surprinsi facand sex, sub geamurile locatarilor blocului B4. Cetateanul a precizat ca toate aceste lucruri se intampla deoarece primaria nu vrea sa ilumineze parcarea dintre blocuri, iar in fiecare seara se aduna in zona grupuri de tineri care beau, se drogheaza si fac scandal.

Aventura celor doi iubiti a ajuns si la urechile edililor, care potrivit purtatorului de cuvant al administratiei locale, vor sesiza politia locala pentru a fi identificati cei care se iubesc in public.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow