16.9 C
Paşcani
vineri, octombrie 7, 2022
Array

Paşcani: Se primesc dosarele pentru subvenţiile la căldură

- Advertisement -

Veste bună pentru păşcăneni. Se depun dosarele pentru subvenţia la căldură, la Primăria din Paşcani. Startul a fost dat de astăzi, iar programul va fi zilnic, de la orele 10.00 până la 16.00. Trebuie să ştiţi că până pe 20 noiembrie se primesc dosarele ca să beneficiaţi de subvenţie pentru luna viitoare.

S9770010

S-a format rând astăzi la amiază la Primăria Municipiului. Peste zece persoane şi-au pregătit dosarele pentru a beneficia de subvenţie la căldură în sezonul rece, în perioada noiembrie 2015 – martie 2016.

Cererile se pot depune până în data de 20 noiembrie pentru beneficiarii de ajutor de încălzire a locuinţei pentru care se stabilesc drepturile începând cu luna noiembrie 2015, iar apoi până în data de 20 a fiecărei luni, pentru restul sezonului rece.

S9770006

Această femeie spune că stă într-o garsonieră împreună cu fiica ei în vârstă de 37 de ani şi care e bolnavă. Deşi a muncit 31 de ani, are o pensie de 700 lei. Şi-a pregătit dosarul şi speră să se încadreze la reducere oferită de stat.

Cu un venit mic este şi acest bărbat. Lucrează la o firmă din Paşcani însă banii care intră în casă sunt puţini şi spune el că se încadrează pentru subvenţie.

Dosarele cu acte vor fi verificate de către reprezentanţii de la Compartimentul de la Asistenţă Socială din cadrul Primăriei Paşcani.

Subvenţiile pentru încălzirea locuinţelor se vor acorda şi în acest an pentru patru tipuri de surse de asigurare a căldurii – pe lemne, pe gaze naturale, cu energie termică şi cu energie electrică. Subvenţiile vor fi acordate după aceleaşi criterii că şi anul trecut.

Amintim că anul trecut au beneficiat de subvenţie la căldură 2.233 de persoane/ familii din Municipiu Paşcani.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow