11.1 C
Paşcani
duminică, septembrie 19, 2021
Array

Pascani: Se cauta diriginte de santier pentru un proiect european. Primaria asteapta sprijinul CJ pentru plata cheltuielilor neeligibile

Primaria municipiului Pascani cauta un diriginte de santier care sa supravegheze executarea lucrarilor de reabilitare a Centrului de Plasament, proiect care face parte din Planul de dezvoltare a zonei Vale, finantat din fonduri europene.
in acest sens administratia locala a demarat deja procedurile de achizitie a acestui serviciu suma de la care se va porni licitatia fiind de 8875 lei fara TVA.
,,Operatorii economici interesaţi pot depune oferta la registratura Primariei Municipiului Paşcani, cu sediul în str. Ştefan cel Mare nr. 16, până la data de 18.09.2013 ora 11:00,, se arata in anuntul publicat pe siteul Primariei.
Valoarea investitiei este estimata la cca 10 miliarde lei vechi fara TVA contractul de executie fiind incheiat deja cu soiectatea Moldoconstruct SA din Iasi, termenul de executie fiind pana in luna septembrie 2014. Interesant este ca cca 4 miliarde de lei vechi, din totalul investitiei, reprezinta cheltuielile neeligibile asumate de fosta administiratie, care ar trebui suportate de la bugetul local. Avand in vedere ca centrul social care urmeaza sa fie reabilitat apartine Consiliului Judetean Iasi, Primaria Pascani a cerut sprijin financiar pentru acoperirea partiala a cofinantarii proiectului, cerere la care nu s-a primit nici un raspuns.

Orizont.info

DE LA ACELAȘI AUTOR

Micii bucătari și actori de la grădiniță!

Micii bucătari și actori de la grădiniță! Mici dar cu talent! Copiii alături de cadrele didactice ne...

Primăria caută pază pentru piețele agroalimentare

Primăria caută pază pentru piețele agroalimentare Se caută servicii de pază pentru cele două piețe din Pașcani...

Arestată pentru evaziune fiscală

Arestată pentru evaziune fiscală  Politistii din Hirlau au actionat pentru depistarea si clarificarii situatiei persoanelor urmarite. În cadrul...

ACŢIUNE ÎN TRAFIC LA PAŞCANI. Vezi ce amenzi s-au dat

ACŢIUNE ÎN TRAFIC LA PAŞCANI  La data de 15 martie a.c., în intervalul orar 15.00 – 19.00, poliţiştii...

METEO

ALTE ȘTIRI

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Să fim oameni, nu roboți!

Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este...

PULSUL ZILEI